Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
ERC acusa el govern municipal de beneficiar l’empresa del tramvia
  • CA

L’anunci que han fet aquest dimecres l’Ajuntament i la Generalitat sobre el nou pas de l’ATM per tirar endavant la unió del tramvia per la Diagonal ha caigut com una bomba al grup municipal d’ERC, que ha alertat que tal com s’està plantejant l’operació “no es respecta l’acord del ple” en el qual van participar els republicans, que estan d’acord en el projecte però no amb la manera com s’està tirant endavant.

“Ens sorprèn que l’Ajuntament de Barcelona no hagi posat per sobre l’interès públic i hagi optat per tirar endavant de totes totes una concessió que genera uns beneficis privats absolutament desproporcionats”, ha advertit el portaveu del grup municipal, Jordi Coronas. “Creiem que no s’ha sigut prou transparent ni s’ha informat de manera adequada sobre el curs del projecte que s’havia de consensuar a casa gran i amb el màxim suport dels grups”, ha afegit.

Per als republicans, “s’està apostant per un model de projecte que genera beneficis privats a una empresa que fa uns mesos repartia 90 milions de dividends entre els seus accionistes. Aquest govern està sent molt irresponsable acceptant aquestes condicions a canvi de fer el titular”. “No és tan important el què sinó el com es fa”, ha subratllat el regidor.

ERC recorda que sempre hem estat “molt clars en les condicions de renegociar la concessió” i reclama “revertir la situació”.

“Des d’ERC no hem estat mai, ni estem en contra de la unió del tramvia, estem en contra del lucre privat pel tramvia en detriment del benefici comú. Els diners públics han de revertir en la millora del servei per a la ciutadania”, ha conclòs Coronas.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa