Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Una empresa de patinets compartits intenta esquivar el setge de l’Ajuntament amb pàrquings privats

La companyia de mobilitat personal elèctrica i compartida Reby ha acordat amb la consultora CBRE oferir als patinets a Barcelona espais d’aparcament privat, segons un comunicat de Reby.

Fins a 30 dispositius d’aquesta firma podran aparcar en dos espais gestionats per CBRE: la Torre Mapfre i el complex empresarial de BCN Fira District, que comprèn els edificis de Torre Auditori i Torre Esteve.

La cofundadora de Reby, Cristina Castillo, ha explicat que és el seu primer acord en aquesta línia, i que treballen per anunciar noves aliances que potenciïn la mobilitat sostenible i compartida, i tenint en compte que “el vianant és el primer”, assegura.

Objectiu: evitar el setge de l’Ajuntament

Des de mitjans de setembre el consistori retira tots els patinets de Reby de la circulació. Segons va explicar la regidora de Mobilitat, Rosa Alarcón, l’Ajuntament va donar el pas després d’escoltar les queixes de les 23 empreses que esperen a l’elaboració d’una normativa municipal per començar a treballar a Barcelona. 

[r:1]

Fins ara existeix la normativa de circulació per a vehicles de mobilitat personal (VMP), però encara no existeix la que regula els aparcaments. Així doncs, el consistori entén que els patinets elèctrics compartits no poden aparcar enlloc i els requisa. Per fer-ho, una patrulla de la Guàrdia Urbana i un camió de BSM se’ls emporta. Amb els pàrquings privats la companyia espera que el consistori deixi de retirar els patinets. 

Més notícies

L’Ajuntament requisarà tots els patinets elèctrics compartits de Barcelona

Notícia: L’Ajuntament requisarà tots els patinets elèctrics compartits de Barcelona
Comparteix
Escala en l'ofensiva contra l'única empresa que no respecta el pacte amb el consistori
Notícia: L’Ajuntament requisarà tots els patinets elèctrics compartits de Barcelona - Mobile

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa