Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Els taxistes presenten les primeres querelles contra Uber i Cabify
  • CA

La Plataforma Integral del Taxi ha presentat aquest dijous les primeres querelles a l’Audiència Nacional contra Uber i Cabify, a més d’empreses vinculades i alguns dels seus directius per diversos delictes penals, com manipulació per alterar el preu de les coses mitjançant engany administració deslleial, contra l’Hisenda pública i contra el dret dels treballadors en dues modalitats, blanqueig de capitals i estafa.

El portaveu d’Élite Taxi, Tito Álvarez, i l’advocat de l’associació Elpidio Silva, van anunciar el mes passat que s’interposarien fins a 2.000 querelles, de les quals 700 són de taxistes de Barcelona. En declaracions a l’ACN, l’advocat de l’associació, Elpidio Silva, ha acusat aquestes plataformes i les empreses vinculades de formar una trama criminal i “d’usurpar l’activitat el taxi”, a més de “deformar absolutament el mercat del transport urbà discrecional” amb l’objectiu d’alterar el preu de les llicències VTC.

“Es tracta d’una trama criminal que creiem que s’ha d’investigar a fons i que hem descrit a través de centenars de folis amb el major detall”, ha continuat Elpidio Silva, que ha afegit que tenen “fets palpablement de caràcter criminal”. “A veure si es posen a investigar amb la rapidesa i celeritat que s’ha fet contra el poble de Catalunya”, ha sentenciat.

Més notícies
Elpidio José Silva, Alberto 'Tito' Álvarez i Cesc Roca en la presentació de la querella. | A. L.
Dos mil taxistes es querellen contra la “trama” d’Uber i Cabify
Notícia: Dos mil taxistes es querellen contra la “trama” d’Uber i Cabify
Comparteix
Acusen 15 persones, 12 empreses i les dues apps de cometre sis delictes
L’AMB recull la idea dels taxistes i prepara un ‘Uber’ públic per a la primavera
Notícia: L’AMB recull la idea dels taxistes i prepara un ‘Uber’ públic per a la primavera
Comparteix
L'Institut Metropolità del Taxi anuncia que estudia introduir serveis a preu tancat a través de les apps que ja té el sector

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa