Els lavabos de Sants Estació, 7 anys més de pagament

Adif n'ajudica la gestió a l'empresa holandesa One Hundred Restrooms

Adif ha adjudicat la gestió dels lavabos de l’estació de Sants a Barcelona, així com els de Madrid Puerta de Atocha, Chamartín Clara Campoamor, Zaragoza Delicias i Alacant Terminal. L’empresa holandesa One Hundred Restrooms ha guanyat la licitació del contracte públic, que té una durada de set anys.

Els lavabos de Sants, doncs, seguiran sent de pagament durant set anys més. Adif ha decidit licitar i adjudicar cinc estacions en bloc amb la idea que la imatge, el preu i els serveis siguin els mateixos en totes les estacions amb lavabos de pagament. El preu d’accés és d’un euro.

One Hundred Restrooms haurà de pagar 197.765 euros cada any a Adif de forma fixa i una quantitat variable segons els ingressos. Les instal·lacions es renovaran i comptaran amb millores en estalvi energètic i d’aigua.

“Amb aquesta adjudicació es pretén ampliar els avantatges d’aquest tipus de gestió pel que fa a les millores en el servei que Adif ofereix als clients d’aquestes estacions, amb uns alts estàndards de qualitat i més tenint en compte la necessitat d’extremar les mesures de higiene i neteja per les actuals circumstàncies ocasionades per la pandèmia. A més, això suposa un estalvi important dels costos de reposició, manteniment i neteja de les instal·lacions”, assegura Adif.

Més informació

Comentaris

    FRAN BCN 13/03/2021 10:59 pm
    I si no tens monedes et pixes a sobre? Vergonya fer negoci amb una.necessitat...
      Anònim 01/05/2021 4:43 pm
      al macdonals

Nou comentari