Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La campanya dels candidats que van en bicicleta

Les campanyes electorals poden ser molt estressants, per això hi ha molts candidats que no dubten a buscar espais i moments més relaxats per fer activitats com la resta de ciutadans, segons recull el portal municipals.cat. Manuel Valls, Josep Bou o Jaume Collboni, per exemple, s’han deixat veure anant en bicicleta per presentar mesures de mobilitat i medi ambient. 

Pel que a fa les mesures que proposen, Bou aposta per treure carrils bici “absurds” i per regular l’ús del patinet elèctric. Collboni, per la seva banda, ha criticat el desplegament dels carrils bici a Barcelona durant l’última mandat, ja que considera que s’ha fet de manera “desordenada i sense reflexió”. Després d’una passejada en bicicleta pel barri de Sarrià, Manuel Valls ha assegurat que “l’aposta pels mitjans de transport alternatius com la bicicleta o el patinet per lluitar contra el canvi climàtic”.

A fora de Barcelona, Capgierom Vilanova-CUP proposa convertir la ciutat en un entorn “pedalable” amb un disseny que prioritzi anar a peu i en bicicleta. A Badalona, Ciutadans reclama adaptar l’ordenança municipal de circulació als nous modes de transport, mentre que Sabadell en Comú aposta per millorar la xarxa de carrils bici i reservar més espai per als vianants. 

Més notícies

El candidat barceloní al pitjor cartell electoral del 26M

Notícia: El candidat barceloní al pitjor cartell electoral del 26M
Comparteix
Es tracta del d'un partit sorgit d'una escissió unionista de Podem

La Maragall Force One, la bici de Bou i altres maneres de demanar el vot pel 26M

Notícia: La Maragall Force One, la bici de Bou i altres maneres de demanar el vot pel 26M
Comparteix
Les eleccions municipals busquen les tècniques més originals per arribar als indecisos i captar nous votants

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa