Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El servei de taxi a Barcelona, al 60% a partir de dilluns
  • CA

El servei de taxi de Barcelona funcionarà al 60% a partir del proper dilluns 22 de juny: la flota farà una tornada progressiva després de l’estat d’alarma. Conductors i administracions han arribat a un acord provisional a la taula tècnica del sector, segons informa aquest dijous el sindicat Élite Taxi. La prioritat era evitar un salt brusc en aixecar-se l’estat d’alarma, que fes passar d’un dia per l’altre de l’actual limitació del 20% a la totalitat dels 8.000 taxis que operen a la ciutat. Sense turistes, no hi hauria demanda per a tants vehicles.

Durant dues setmanes només treballarà el 60% de la flota i les dues següents ho farà el 70%. Els caps de setmana circularan la meitat dels taxis, repartint-se les jornades per número parell o senar de vehicle. Aquest mateix divendres ja hi haurà canvis, coincidint amb l’aixecament de l’estat d’alarma a mitjanit. Dissabte 20 i diumenge 21 de juny excepcionalment podran treballar totes les llicències menys les acabades en número 9 i número 0. Queden anul·lades les condicions fins ara establertes per als festius intersetmanals del 2020, com per exemple el proper dimecres, que és Sant Joan.

“Aquest acord no és el que volíem, però garanteix que a partir de dilluns no hi hagi 8.000 taxis als carrers i ens dona temps per a muntar millor una regulació d’acord a la situació extraordinària en la que ens trobem”, ha dit el sindicat en un comunicat. També esperen veure “ben aviat” els vehicles VTC complint amb les seves limitacions de servei, com descansos obligatoris i ús del registre electrònic.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Jesus i MAria a juny 20, 2020 | 12:44
    Jesus i MAria juny 20, 2020 | 12:44
    Jo utilitzo Cabify. Te uns estandars mooolt mes elevats que el taxi.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa