Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El PP reclama consultar als barcelonins sobre la gran superilla a l’Eixample

El PP proposarà en la pròxima comissió d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat de l’Ajuntament de Barcelona que es consulti la ciutadania sobre la “idoneïtat” d’una gran superilla a l’Eixample. El portaveu del PP al consistori, Óscar Ramírez, considera que els barcelonins han d’expressar si estan d’acord o no amb la mesura que “pot hipotecar” el futur de la mobilitat a la ciutat fins al 2030. Així, Ramírez presentarà la proposta a la comissió, que se celebra dimarts vinent, perquè els grups s’hi pronunciïn.

El popular no creu que sigui un inconvenient per a Colau que es faci la consulta, ja que “sempre ha presumit de donar suport a la participació ciutadana”. El grup popular lamenta que s’hagi iniciat un concurs públic internacional “sense consultar ningú, imposant un model ideològic”. “Colau pretén desmuntar el tan admirat Pla Cerdà per deixar-nos una ciutat més pròpia del segle XIX que del XX”, afirma Ramírez.

Segons ell, el futur de Barcelona no passa per “deixar-la sense cotxes, sinó per aconseguir una ciutat més sostenible i sense contaminació“. En aquest sentit, el PP defensa apostar per un pla del transport públic amb l’L9 i l’L10 acabades i més autobusos d’alta capacitat, aparcaments dissuasius i incentivar el vehicle elèctric.

Nou comentari

Comparteix