Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El PP alerta que els talls de carrer “acabaran col·lapsant” Barcelona
  • CA

El portaveu del Partit Popular al Ajuntament de Barcelona, Óscar Ramírez, ha considerat que “construir carrils bici sense control o tallar carrers és una mesura ideològica de l’alcadessa Ada Colau que acabarà col·lapsant la mobilitat de Barcelona quan la ciutat recuperi la normalitat”. Ramírez ha acusat a Colau d’estar aprofitant-se de la situació d’aturada per la crisi del Covid19 per a reduir de manera dràstica i indiscriminada carrils per al vehicle privat.

“L’alcaldessa Colau amb la complicitat del PSC, continúa aplicant les seves mesures ideològiques en mobilitat, amb una obsessió per perseguir el vehicle privat, sense pensar en las conseqüències reals de reduir el trànsit sense millorar l’oferta de transport públic”, ha remarcat el portaveu del PP. A més, Ramírez ha explicat que la prioritat hauria de ser finalitzar la Línia 9 de metro o posar en marxa autobusos d’alta capacitat com la D30 a la Diagonal.

Ramírez ha assegurat que no té cap sentit que Via Laietana estigui tallada al trànsit els caps de setmana i “deixi aïllats a comerciants i mercats municipals com el de Santa Caterina”. En aquest sentit, el portaveu ha opinat que el “govern municipal escanya el trànsit i el comerç” a carrers principals com: Aragó, València, Via Laietana, Girona, entre altres.

Guerra a la moto

Per últim, Ramírez ha manifestat que fer la guerra a la moto eliminant les places d’aparcament és un altre error perquè la moto és necessària per la bona mobilitat de Barcelona ja que “contamina molt menys que el cotxe”. “Eliminar aparcaments i perseguir amb multes a les motos acabarà costant molt car al govern municipal de Colau”, ha conclòs el portaveu del PP.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa