El personal de terra d’Iberia convoca una vaga al Prat l’últim cap de setmana de juliol

El personal de terra d’Iberia ha convocat una vaga pels dies 27 i 28 de juliol, l’últim cap de setmana del mes, a l’aeroport del Prat. Els treballadors protesten per la “sobrecàrrega” de treball i la manca de diàleg amb l’empresa, segons UGT. Els convocants criden els 2.000 treballadors de l’empresa a fer vaga perquè el personal no pot cobrir “necessitats reals” i pels “incompliments sistemàtics” d’Iberia en els acords amb els empleats. 

La plantilla d’Iberia Barcelona gestiona prop del 65% de les operacions de personal de terra al Prat, segons informa l’ACN. 

La convocatòria l’ha anunciat el sindicat UGT, majoritari al comitè d’empresa. Els problemes que denuncia el sindicat són la falta de contractació estable i l’ús de treballadors temporals. Xifren el nombre de plantilla amb contractes definits en més del 50%. També critiquen l’ús “indiscriminat” de les hores extra obligatòries i que no s’han cobert les baixes mèdiques. A més, indiquen l’augment de l’estrès laboral. 

Comentaris

    A l'aguait Juliol 12, 2019 | 12:50
    Ja som a la campanya d'estiu de cada any: boicots a Catalunya per part d'empreses i màfies espanyoles.

Nou comentari

Més notícies

L’aeroport del Prat podria gestionar 90 milions de passatgers el 2030

La Cambra de Comerç de Barcelona proposa noves estratègies per augmentar la capacitat de l'aeroport més enllà de l'ampliació prevista pel 2026

Una vaga de vigilants de seguretat de l’aeroport amenaça la temporada estival de vols

El comitè d'empresa convoca aturades a partir del 12 de juliol amb durada indefinida