Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El líder dels taxistes catalans denuncia que una plataforma madrilenya l’assetja
  • CA

El portaveu i coordinador de l’associació Élite Taxi i cara visible del sector, Alberto Tito Álvarez, ha fet pública una situació que és vox populi entre els taxistes. Es tracta de les acusacions d’assetjament d’Álvarez contra la plataforma Caracol, ubicada a Madrid, de la qual assegura rebre “vexacions” a través de les xarxes socials. El portaveu d’Élite apunta directament a un dels membres de la plataforma, conegut com a Peseto Loco. Álvarez ha penjat una foto de Peseto Loco a Twitter en què l’acusa de no ser “digne” de l'”escut” d’Élite Taxi.

En un comunicat difós per l’associació que coordina Álvarez, la majoritària en el sector a Barcelona, alerta que ell i la seva família pateixen des de fa temps “ciberassetjament” per part d’un membre de la plataforma Caracol. A més, l’escrit d’Élite apunta que altres membres de la junta directiva d’Élite també han patit atacs per part de la mateixa persona.

Álvarez ha avisat a través de Twitter que la setmana que ve presentarà un “dossier” a la fiscalia amb proves de les acusacions que llança contra Peseto Loco. “Han estat massa mesos suportant tota mena de vexacions a les xarxes socials, les quals hem anat recollint per posar-les en mans de la fiscalia”, diu el comunicat d’Élite. “Ja hem posat en marxa tota la nostra maquinària jurídica per defensar la nostra gent i la imatge d’un sector que està passant el pitjor moment de la seva història i poc els deu importar a aquestes persones que tots coneixem”, afegeix l’associació.

El portaveu d’Élite porta mesos plantejant-se accions legals contra Peseto Loco, a qui acusa d’amenaces a través de xarxes socials com Facebook i de mentir sobre ell. El membre de plataforma Caracol ha estat fotografiat al costat de la líder d’Hogar Social –imatge que ha compartit Álvarez a través de Twitter–, un local que atenia casos d’emergència social però només a espanyols. Hogar Social és un moviment proper a l’extrema dreta.

Més notícies
Imatge d'arxiu d'una acumulació de taxis a Barcelona / Europa Press (David Zorrakino)
Un “pacte històric” entre taxistes adapta la seva disponibilitat a l’escassa afluència de turistes
Notícia: Un “pacte històric” entre taxistes adapta la seva disponibilitat a l’escassa afluència de turistes
Comparteix
L'acord del sector també preveu que durant els caps de setmana només circulin el 50% dels vehicles
Imatge d'arxiu d'un grup de taxistes que es concentra al voltant de Barcelona / ACN
Els taxistes amenacen de tornar a les protestes si l’Estat no allarga les ajudes als autònoms
Notícia: Els taxistes amenacen de tornar a les protestes si l’Estat no allarga les ajudes als autònoms
Comparteix
Tito Álvarez afirma, però, que el govern espanyol té la "ferma voluntat" que les ajudes es prorroguin

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Titowemblei a agost 19, 2020 | 15:59
    Titowemblei agost 19, 2020 | 15:59
    Vergonyós que Alberto Álvarez digui això, el que es decidia a faltar al respecte a tothom i després borra i bloqueja. El primer en fotres amb la família de molta gent, faltes de respecte insults, amenaces, etc

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa