Els taxistes amenacen de tornar a les protestes si l’Estat no allarga les ajudes als autònoms

Tito Álvarez afirma, però, que el govern espanyol té la "ferma voluntat" que les ajudes es prorroguin

El portaveu d’Elite Taxi, Tito Álvarez, ha assegurat aquest dimarts que si el govern espanyol no allarga les prestacions als autònoms per cessament d’activitat podrien tornar a sortir a protestar al carrer. Álvarez ha fet aquestes declaracions tornant de Madrid, on ahir es va reunir amb el ministre d’Inclusió, Seguretat Social i Migracions, José Luis Escrivá, i d’altres trobades conjuntament amb l’associació d’autònoms UATAE, de la qual n’és el coordinador a Catalunya.

Sobre la trobada amb el ministre, Álvarez ha explicat que per part de l’executiu hi ha la “ferma voluntat” que les ajudes es prorroguin fins el 30 de setembre i que és una qüestió vinculada amb la negociació que mantenen els agents socials i el govern sobre els ERTO.El portaveu d’Elite Taxi ha traslladat al ministre la situació que es troba el sector, amb les “parades plenes” i una regulació que no va en paral·lel a la demanda actual i l’ha advertit que si no hi haguessin ajudes “aniríem directes a un altre conflicte sense dubte”.

“El govern ha de ser-hi en aquests moments i confiem que hi serà, però cal veure en quins termes, serrells i condicions”, ha afegit Tito Álvarez, que ha deixat clar que el sector no vol tornar a sortir al carrer i que confia en què s’arribarà a un acord. “La voluntat política pot ser-hi però després venen els termes tècnics i articles que es retorcen al BOE“, ha continuat.

Segons ha dit, “més o menys s’està responent”, en relació a les ajudes als sectors més perjudicats per la crisi, i ha destacat “l’esforç de tothom”. “Esperem que les ajuden continuïn i que sigui fàcil i flexible accedir-hi, sobretot sense trampes”, ha finalitzat.

Nou comentari