Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Els taxistes amenacen de tornar a les protestes si l’Estat no allarga les ajudes als autònoms
  • CA

El portaveu d’Elite Taxi, Tito Álvarez, ha assegurat aquest dimarts que si el govern espanyol no allarga les prestacions als autònoms per cessament d’activitat podrien tornar a sortir a protestar al carrer. Álvarez ha fet aquestes declaracions tornant de Madrid, on ahir es va reunir amb el ministre d’Inclusió, Seguretat Social i Migracions, José Luis Escrivá, i d’altres trobades conjuntament amb l’associació d’autònoms UATAE, de la qual n’és el coordinador a Catalunya.

Sobre la trobada amb el ministre, Álvarez ha explicat que per part de l’executiu hi ha la “ferma voluntat” que les ajudes es prorroguin fins el 30 de setembre i que és una qüestió vinculada amb la negociació que mantenen els agents socials i el govern sobre els ERTO.El portaveu d’Elite Taxi ha traslladat al ministre la situació que es troba el sector, amb les “parades plenes” i una regulació que no va en paral·lel a la demanda actual i l’ha advertit que si no hi haguessin ajudes “aniríem directes a un altre conflicte sense dubte”.

“El govern ha de ser-hi en aquests moments i confiem que hi serà, però cal veure en quins termes, serrells i condicions”, ha afegit Tito Álvarez, que ha deixat clar que el sector no vol tornar a sortir al carrer i que confia en què s’arribarà a un acord. “La voluntat política pot ser-hi però després venen els termes tècnics i articles que es retorcen al BOE“, ha continuat.

Segons ha dit, “més o menys s’està responent”, en relació a les ajudes als sectors més perjudicats per la crisi, i ha destacat “l’esforç de tothom”. “Esperem que les ajuden continuïn i que sigui fàcil i flexible accedir-hi, sobretot sense trampes”, ha finalitzat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa