Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Cues de més de 10 quilòmetres a les rondes per accedir a Barcelona
  • CA

La ronda del Litoral està registrant en aquests moments cues de fins a dotze quilòmetres per poder accedir a Barcelona. Les retencions es concentren entre el nus de la Trinitat i el districte de Ciutat Vella de la capital catalana, en sentit Llobregat.

Es dona la circumstància que també hi ha trànsit lent i aturades de fins a deu quilòmetres en aquests moments a la ronda de Dalt. En aquest cas, segons la informació facilitada pel Servei Català de Trànsit (SCT) a través d’una publicació a les xarxes socials, el tram afectat va des del nus de la Trinitat fins al districte de Sarrià-Sant Gervasi de la ciutat, també en sentit Llobregat.

Precisament, aquest dilluns ja es van registrar cues de fins a quinze quilòmetres a la ronda del Litoral a causa d’un accident. lEs retencions es van concentrar en el tram que connecta Santa Coloma i la Zona Franca.

Escenari d’una greu incident

Cal recordar que la ronda Litoral ja va ser fa dues setmanes l’escenari d’un incident més greu. Concretament, un home va caure d’un dels pons de la ronda Litoral i després de ser traslladat a l’hospital va morir. Segons van assenyalar els Mossos d’Esquadra en un comunicat, els Serveis d’Emergència van activar quatre unitats medicalitzades fins al lloc dels fets i van transportar la víctima a un centre hospitalari amb un pronòstic greu. Les primeres informacions apunten que l’home s’hauria precipitat des de cinc metres després de resistir-se a un robatori perpetrat per diferents persones.

L’incident va entrar al 112 com una baralla en una zona propera al Mc Donald’s, que hi ha a tocar de la platja de Bogatell. La Unitat d’Investigació de la comissaria de Sant Martí va recollir qualsevol informació que permetés esbrinar els detalls de la baralla que ha desencadenat l’enfrontament amb els lladres i el fatídic desenllaç.

Seguirà ampliació.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: El pobrecito hablador a març 28, 2023 | 10:13
    El pobrecito hablador març 28, 2023 | 10:13
    Per que tanta pacificacio interurbana si despres Hi han problemes a las rondes?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa