Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Dues avaries provoquen cues quilomètriques a les rondes de Barcelona

Matí d’importants retencions a les rondes de Barcelona. Dos cotxes avariats estan provocant aquest dilluns al matí cues quilomètriques tant a la ronda de Dalt com a la del Litoral coincidint amb l’hora punta.

Segons la informació facilitada pel Servei Català de Trànsit (SCT) en diverses publicacions a través de les xarxes socials, les dues incidències han obligat a tallar un carril a cadascuna de les rondes, generant força congestió en unes de les principals vies d’accés i sortida de la capital catalana. En concret, en el cas de la ronda de Dalt, l’avaria s’hauria produït poc abans de les vuit del matí, obligant a tallar un carril a la circulació a l’altura de la sortida de Sarrià i provocant aturades en sentit Llobregat que arriben fins al nus de la Trinitat.

Per altra banda, la ronda del Litoral presenta cues de més de quatre quilòmetres després que un vehicle resultés avariat a l’altura de Montjuïc sobre dos quarts de nou d’aquest dilluns, obligant també a tallar un carril al trànsit i deixant retencions en sentit nus de la Trinitat que arriben fins a la Zona Franca.

Seguirà ampliació.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: en fi a abril 25, 2023 | 10:07
    en fi abril 25, 2023 | 10:07
    be kolau be, be janet be

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa