Cs acusa Torra de “fer retrocedir la Barcelona cosmopolita” amb la marxa d’Uber i Cabify

Carlos Carrizosa diu que la gestió del Govern en aquest terreny provoca "més atur" i també responsabiltza el govern espanyol

El portaveu parlamentari de Cs, Carlos Carrizosa, ha lamentat aquest dijous la marxa d’Uber i Cabify de Catalunya i n’ha responsabilitzat els governs de Quim Torra i Pedro Sánchez. “Ja havíem avisat que la gestió que fa el Govern fa retrocedir la Barcelona cosmopolita al segle XX”, ha dit el diputat taronja. Carrizosa ha assenyalat que, a les portes del Mobile World Congress i amb la perspectiva també d’una vaga de metro, els visitants que arribin al congrés “trobaran que la ciutat no ofereix als usuaris uns serveis equiparables als d’altres capitals europees”.

El diputat ha afirmat que “els propis barcelonins han perdut la capacitat d’escollir i això ha estat el fruit de la gestió del Govern, que va perdre més de 4.000 empreses amb el procés i al final, quan es posa a regular les VTC el que provoca és més atur i més retrocés i tornar al segle passat”.

Carrizosa ha culpabilitzat també el govern de Pedro Sánchez per haver decidit descentralitzar la regulació de les llicències. “Això s’hauria d’haver regular des del govern espanyol i no passar la pilota a uns altres que l’estan jugant tan malament”, ha conclòs.

Més informació

Nou comentari