L’Ajuntament de Barcelona ha corregit un senyal de trànsit que havia instal·lat durant les obres del túnel de Glòries i que “donava lloc a confusió”, han informat fonts municipals a Europa Press. Segons ha avançat betevé aquest dimarts, aquest senyal indicava que els vehicles que pujaven pel carrer de Badajoz es podien incorporar a la C-31 si giraven per la Gran Via, una maniobra que no és possible des de la construcció del túnel perquè els dirigeix ​​a un carril només per a bus i taxi.

La circulació pel túnel de Glòries aquest dilluns -el primer dia feiner des que es va inaugurar dissabte- es va produir “amb normalitat”, una tendència que s’ha mantingut fins a primera hora d’aquesta tarda, segons apunten les mateixes fonts. Tot i això, a última hora de la tarda d’aquest dilluns es va detectar congestió a l’únic carril (restringit a bus, veïns i serveis) del lateral de Gran Via entre Badajoz i rambla del Poblenou.

Segons les mateixes fonts, la cua va ser deguda a conductors que van intentar accedir a la calçada central de Gran Via des de Badajoz o Llacuna, “una cosa ara físicament impossible”, afegeixen. Per accedir a la calçada central de la Gran Via en sentit Besòs cal fer-ho des del carrer Padilla o des del lateral de la Gran Via a l’alçada de Selva de Mar.

Les mateixes fonts també han recordat que per minimitzar les afectacions i informar els conductors dels canvis viaris s’ha reforçat la presència de la Guàrdia Urbana a la zona.

Més notícies
L’Eixample guanyarà un nou interior d’illa al carrer de Londres AJUNTAMENT DE BARCELONA

L’Eixample guanyarà un nou interior d’illa al carrer de Londres

Notícia: L’Eixample guanyarà un nou interior d’illa al carrer de Londres
Comparteix
Amb aquest nou espai seran 46 els interiors d’illa sumats des dels anys vuitanta per recuperar l’esperit Cerdà
Notícia: L’Eixample guanyarà un nou interior d’illa al carrer de Londres - Mobile
El túnel de Glòries en sentit Besòs / ACN

El nou túnel de Glòries posa a prova la mobilitat de la zona

Notícia: El nou túnel de Glòries posa a prova la mobilitat de la zona
Comparteix
L’obertura del túnel en sentit Besòs, prevista pel cap de setmana, obligarà a fer alguns canvis
Notícia: El nou túnel de Glòries posa a prova la mobilitat de la zona - Mobile

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa