Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Corregit un senyal de Glòries que provocava col·lapse de trànsit
  • CA

L’Ajuntament de Barcelona ha corregit un senyal de trànsit que havia instal·lat durant les obres del túnel de Glòries i que “donava lloc a confusió”, han informat fonts municipals a Europa Press. Segons ha avançat betevé aquest dimarts, aquest senyal indicava que els vehicles que pujaven pel carrer de Badajoz es podien incorporar a la C-31 si giraven per la Gran Via, una maniobra que no és possible des de la construcció del túnel perquè els dirigeix ​​a un carril només per a bus i taxi.

La circulació pel túnel de Glòries aquest dilluns -el primer dia feiner des que es va inaugurar dissabte- es va produir “amb normalitat”, una tendència que s’ha mantingut fins a primera hora d’aquesta tarda, segons apunten les mateixes fonts. Tot i això, a última hora de la tarda d’aquest dilluns es va detectar congestió a l’únic carril (restringit a bus, veïns i serveis) del lateral de Gran Via entre Badajoz i rambla del Poblenou.

Segons les mateixes fonts, la cua va ser deguda a conductors que van intentar accedir a la calçada central de Gran Via des de Badajoz o Llacuna, “una cosa ara físicament impossible”, afegeixen. Per accedir a la calçada central de la Gran Via en sentit Besòs cal fer-ho des del carrer Padilla o des del lateral de la Gran Via a l’alçada de Selva de Mar.

Les mateixes fonts també han recordat que per minimitzar les afectacions i informar els conductors dels canvis viaris s’ha reforçat la presència de la Guàrdia Urbana a la zona.

Més notícies
L’Eixample guanyarà un nou interior d’illa al carrer de Londres AJUNTAMENT DE BARCELONA
L’Eixample guanyarà un nou interior d’illa al carrer de Londres
Notícia: L’Eixample guanyarà un nou interior d’illa al carrer de Londres
Comparteix
Amb aquest nou espai seran 46 els interiors d’illa sumats des dels anys vuitanta per recuperar l’esperit Cerdà
El túnel de Glòries en sentit Besòs / ACN
El nou túnel de Glòries posa a prova la mobilitat de la zona
Notícia: El nou túnel de Glòries posa a prova la mobilitat de la zona
Comparteix
L’obertura del túnel en sentit Besòs, prevista pel cap de setmana, obligarà a fer alguns canvis

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa