Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Els conductors de VTC tornen a mobilitzar-se contra el decret de la Generalitat
  • CA

Els conductors de VTC han iniciat aquest matí una marxa en protesta contra el decret que s’aprovarà presumptament demà i que establirà 15 minuts d’antelació per demanar un servei VTC. Els treballadors s’han concentrat davant de la conselleria de Territori i Sostenibilitat i han exigit una reunió amb responsables de la Generalitat. “Hem demanat parlar amb ells i ens miri a la cara i ens expliqui perquè ens n’hem d’anar a l’atur”, ha dit el portaveu dels conductors, Carles Segarra.

[r:1]

Està previst que la protesta segueixi fins a la plaça Sant Jaume. “Si això tira endavant, i ens n’anem al carrer, ens veurem tots a la cua de l’INEM i hi haurà situacions realment desesperants”, ha lamentat Segarra.

Es manté la protesta a la Diagonal

Mentrestant, la concentració de vehicles VTC segueix tallant part de la circulació a l’avinguda Diagonal. Els cotxes ocupen un carril entre la plaça Maria Cristina i Numància i dos carrils entre Numància i Francesc Macià en el sentit Barcelona. En la direcció de sortida de la ciutat els VTC tallen dos carrils entre Francesc Macià i Pius XII. 

Els treballadors de les VTC lamenten que perdran la seva feina si s’aprova el decret, ja que empreses com Uber i Cabify ja han avisat que una regulació com la que planteja la nova llei els faria marxar de Barcelona. 

Més notícies
Conductors de VTC: abans precaris que aturats
Notícia: Conductors de VTC: abans precaris que aturats
Comparteix
Tres treballadors expliquen les condicions laborals dels conductors d'Uber i Cabify

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa