Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Collboni, convençut que aviat s’ampliarà el confinament comarcal
  • CA

El primer tinent d’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, ha afirmat que el Govern “probablement” obrirà el perímetre del confinament comarcal a Catalunya, que l’Ajuntament ha demanat que sigui d’àmbit metropolità. “Hem tingut algunes converses informals. El Govern, en aquest cas el Procicat, està escoltant la nostra petició perquè és molt raonable“, ha explicat Collboni en una entrevista en betevé la nit d’aquest dimarts.

Segons Collboni, el confinament comarcal per a frenar els contagis de Coviud-19 “s’està replantejant i s’està parlant de l’àmbit de la vegueria”, la qual cosa considera que encaixaria millor amb la mobilitat dels barcelonins i permetria recuperar part de l’activitat econòmica.

Ha lamentat que a Catalunya hi hagi un “Govern paralitzat que ha delegat moltes funcions en un òrgan amb persones tècniques” com el Procicat que, al seu judici, no sempre té en compte tots els paràmetres en prendre les decisions, com entén que ha ocorregut amb el confinament comarcal i les restriccions a l’hostaleria. També ha apostat per desescalar més ràpid quan hi hagi més persones vacunades, amb activitats a l’aire lliure de tipus cultural, esportiu i econòmic: “L’objectiu número u és que les persones que estan en ERTO tornin a treballar”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: en fi a abril 14, 2021 | 10:52
    en fi abril 14, 2021 | 10:52
    quna barra culboni, com és nota que ets sociata, amb aires de suciedad incivil anticatalana. Evidentment tu no ets preguntes que ha fet el gobierno de la una grande y libre, per Catalunya en aquesta pandèmia, no ha fet res, i en el cas de que hagi fet alguna cosa, només a posat pals a les rodes
  2. Icona del comentari de: Català a abril 14, 2021 | 14:57
    Català abril 14, 2021 | 14:57
    Senyor Collboni, no ens collboneu. El confinament comarcal és tan irracional i absurd com irracional i absurda és la divisió de comarcal de Catalunya. Dóna lloc a situacions veritablement surrealistes i, per a surrealista, je fem prou amb en Dali.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa