Circulació intensa per sortir de Barcelona en l’inici del pont

Retencions a les sortides de les rondes en totes dues direccions en l'inici de quatre dies festius

El pont de Pilar, de quatre dies fins dimarts de la setmana que ve, ha començat aquesta tarda de divendres amb algunes retencions a les sortides de Barcelona. Segons informa el Servei Català de Trànsit, les retencions s’han produït per sortir de la capital catalana en tots dos sentits de la ronda Litoral i la ronda de Dalt al llarg de la tarda.

Cap als volts de les 19.30, el major embús es localitzava a la ronda Litoral en sentit Llobregat, amb una cua de sis quilòmetres. En sentit nord, es registraven dos quilòmetres de retenció a l’alçada del nus de la Trinitat.

A banda, la circulació de vehicles era intensa a la ronda de Dalt. Les complicacions es produïen en tots dos sentits de la marxa, amb uns cinc quilòmetres de circulació lenta. Segons Trànsit, de les tres a les sis de la tarda han sortit 96.000 vehicles de l’àrea metropolitana de Barcelona, el 19,2% del previst, informa l’ACN.

El carril bus VAO, que enllaça Barcelona amb el Vallès, s’ha mantingut obert al llarg de la tarda per descongestionar el trànsit de sortida de la ciutat. Altres vies pròximes a Barcelona també han anat carregades al llarg de la tarda, com l’AP-7, amb cues importants al Vallès Occidental tant en direcció a Girona com en sentit cap a Tarragona.

Més informació

Nou comentari