Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Cau el sistema de pagament amb targeta al metro de Barcelona
  • CA

TMB ha informat a través de Twitter als seus usuaris de metro que el sistema de pagament amb targeta bancària ha quedat inutilitzat i que, per tant, els bitllets només es poden adquirir a les màquines expenedores amb efectiu. La incidència en les màquines per comprar tiquets s’ha comunicat a les 14 hores.

Es tracta d’una incidència tècnica, i actualment el proveïdor està treballant per solucionar-ho l’abans possible. Segons informen fonts de TMB, per suplir la demanda de bitllets de gent que no pot pagar amb targeta i no disposa de diners en efectiu, “se’ls hi dona gratis un bitllet senzill”. L’avaria té afectacions a tota la xarxa de metro de la capital catalana. Des de TMB no fan cap previsió del temps que el sistema seguirà sense funcionar, però avisen que “estan treballant” perquè sigui el menor possible.

Dues setmanes de vaga

Ahir a la tarda, dijous 4 de maig, els treballadors de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) van convocar dues setmanes de vaga parcial de busos a la ciutat. Segons va poder saber el TOT Barcelona de fonts del comitè d’empresa, tres sindicats -SIC, ACTUB I ACAT- han signat aquesta convocatòria, que ja ha estat registrada al Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya, i que tindrà lloc a mitjans d’aquest mateix mes de maig.

En concret, les aturades seran parcials i tindran lloc del 15 al 19 de maig i del 22 al 26 de maig. Els horaris en els quals es veurà afectat el servei seran de vuit a deu del matí, de quatre a sis de la tarda i de dues a quatre de la matinada. El motiu que ha propiciat aquesta convocatòria de vaga ha estat l’incompliment del conveni segellat amb la companyia el passat mes d’octubre després de l’aturada de vuit dies que va tenir lloc al setembre coincidint amb les festes de la Mercè.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: J a maig 05, 2023 | 22:05
    J maig 05, 2023 | 22:05
    Segur que també diran que és degut a la catanaria que ha fet caure el sistema de senyalització dels trens, va molt bé tot, els perjudicats sempre els mateixos

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa