Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Carrers que et trobaràs tallats per les obres de connexió del tramvia

Tot just fa uns dies es van instal·lar les primeres marquesines de la parada del tramvia de Sicília i van començar les primeres soldadures per fixar les vies en la ubicació definitiva. Les obres de connexió del tramvia per la Diagonal segueixen en marxa i a l’abril es produiran noves afectacions que implicaran talls en alguns carrers afectats. Tal com ha anunciat l’Ajuntament, del 3 al 30 d’abril, l’encreuament dels carrers de Castillejos amb Consell Cent (costat mar) romandrà tallat al trànsit rodat. Per l’accés als guals i serveis s’habilitarà la circulació en doble sentit del tram afectat.

Parada de bus anul·lada i carril bici desviat

De resultes de la intervenció, quedarà anul·lada la parada de bus de la línia V23 del carrer Castillejos, entre Consell de Cent i Aragó. Mentre durin les afectacions s’habilitarà una nova parada al tram entre València i Aragó i el recorregut de l’autobús es desviarà pel carrer Lepant fins a la Gran Via. A més, el carril bici banda muntanya també es desviarà per la vorera al costat Besòs del carrer de Castillejos fins al carril bici del tronc central de l’avinguda Diagonal. En aquest tram, avisa el consistori, caldrà baixar de la bicicleta per facilitar la convivència amb els vianants.

El carrer Marina, també afectat

Però Castillejos no serà l’únic carrer que es veurà afectat per les obres de connexió del tramvia durant el mes d’abril. I és que des de dilluns, 3 d’abril i fins al 14 de maig hi haurà una altra restricció. És l’encreuament dels carrers de Consell del Cent i Marina (costat Besòs), que també estarà tallat al trànsit rodat. L’accés als guals i serveis del tram afectat entre els carrers de la Marina i de Lepant, es farà des del carrer de la Marina.

I quines obres es faran a l’abril? Es començarà a instal·lar el tercer carril del sistema d’alimentació contínua per terra (ACT) per a l’execució de la plataforma als trams de les cruïlles viàries, per dotar els combois d’energia des de terra, sense catenàries, garantint un espai diàfan i sense pals.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa