Caos circulatori d’entrada a Barcelona per la vaga de trens i la pluja

Les dificultats per circular s'han allargat des de primera hora del matí i fins al migdia

La combinació d’una nova jornada de vaga de maquinistes a Rodalies amb un matí de pluja intensa ha generat un matí de complicacions i retencions quilomètriques d’entrada a Barcelona. Des de primer hora, les congestions s’han estès a diferents accessos de la ciutat i s’han allarguen fins al migdia, quan la circulació ha començat a ser més fluïda a bona part de les vies afectades.

Poc abans de les 12.00 hores, el Servei Català de Trànsit informava de 10 quilòmetres de retenció a la B-10 en direcció cap al Llobregat. A la C-31, els problemes han durat tot el matí, amb una cua acordeònica des de ben d’hora. Cap a les 11.45, sumava vuit quilòmetres a l’alçada de Sant Adrià de Besòs per entrar a Barcelona. Mitja hora més tard ja eren només dos quilòmetres. A la B-20, a Santa Coloma de Gramament, l’embús feia 2,5 quilòmetres. La circulació també ha estat complicada a través de la C-33 per entrar a Barcelona des de Montcada i Reixac, on s’han produït quatre quilòmetres de retenció de vehicles.

Altres vies al voltant de Barcelona també han presentat dificultats durant tota la jornada. A la AP-7, en direcció a Tarragona, s’ha passat de comptabilitzar uns 10 quilòmetres a uns cinc al migdia al voltant de Santa Perpètua de Mogoda. A l’A2 s’ha generat al migdia un quilòmetre de retenció a Sant Joan Despí en direcció a Barcelona a causa d’un vehicle avariat, així com dos quilòmetres de retenció a la B-23 a Sant Feliu de Llobregat per enllaçar amb l’A2. A la C-17, s’han registrat sis quilòmetres d’embussos des de Parets del Vallès en sentit Barcelona. Per tractar de descongestionar el trànsit, el carril Bus-VAO que connecta la capital amb el Vallès s’ha obert a la circulació de tots els vehicles, excepte camions de més de 7,5 tones.

Més informació

Comentaris

    Amb els comuns no podem 04/10/2021 2:54 pm
    Una part molt gran de culpa, és de la frau kolau i la janet sanz
    Francesc 04/10/2021 11:39 pm
    Congestio de transit des de mitjans de setembre. Avui es una continuacio amb un mica mes. Congestio des de Cerdanyola fins Barcrlona, uns 30 quilometres. La SCT no suma els trams. I ningu informa del camio i autocar que va fer aturar tota la circulacio entre Sant Cugat i el Papiol. Res a veure amb la pluja i els trens. No smaguen la realitat. Han disminuit les zones de circulacio colapsant mes el transit. Vergonya.

Nou comentari