Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Canvis en la circulació per Via Laietana: ja no podràs canviar de sentit
  • CA

Les obres de transformació de la Via Laietana van començar el passat 1 de març després d’anys de retards i polèmiques, i amb una durada prevista de més de dos anys amb restriccions de circulació que afectaran la ja complicada mobilitat en aquesta artèria de la ciutat. Encara som en una primera etapa d’obres, que ha de durar 14 mesos amb afectacions a la part superior de l’avinguda, fins a la plaça Antoni Maura. Alguns dels canvis més substancials són que desapareix pràcticament la circulació en sentit muntanya, i que el carrer Jonqueres pacificat permetrà només el pas de veïns i en sentit descendent, així que no serà possible creuar Ciutat Vella del mar a l’Eixample, com ja va passar a la Rambla. 

Canvis en la plaça d’Antoni Maura

Aquest diumenge ha entrat en vigor la prohibició de canviar de sentit a la rotonda que hi ha a la plaça d’Antoni Maura, ja que la circulació de vehicles a la part de la rotonda d’Antoni Maura més propera al barri de Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera queda prohibida. A més, a conseqüència de les obres en aquest punt de la Via Laietana, ha implicat l’anul·lació de la parada de taxis que hi havia. Ara es trobarà temporalment al carrer del Doctor Joaquim Pou.

Ja no es podrà fer un canvi de sentit a la rotonda d’Antoni Maura AJUNTAMENT DE BARCELONA

L’Ajuntament també ha informat d’altres canvis que afectaran la mobilitat en aquest punt de la ciutat. En aquest cas, a partir de dilluns vinent: l’accés al carrer de Ramon Mas quedarà completament tallat, de manera que si voleu accedir al Palau de la Música ho haureu de fer pel carrer de Sant Pere Més Alt i el carrer del Palau de la Música. L’Ajuntament també ha dit que la resta d’afectacions per obres a la Via Laietana es mantenen en el transport públic: els busos de les línies 47, V15, V17, N8 i N28 en el seu recorregut sentit muntanya continuaran desviant-se per l’avinguda del Marquès de l’Argentera, el passeig de Picasso, el passeig de Lluís Companys i la ronda de Sant Pere. També cal recordar que la circulació de vehicles entre la plaça d’Antoni Maura i la plaça d’Urquinaona en sentit muntanya continua tallada.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa