Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Cabify començarà a treballar amb taxistes a Barcelona “en els propers mesos”

Cabify preveu integrar “en els propers mesos” a la seva plataforma de mobilitat als taxistes de Barcelona, que podran oferir el seu servei a través de la mateixa App amb la qual la marca ofereix cotxes de VTC. Tal com ja va explicar el TOT Barcelona, la companyia de VTC busca col·laborar amb empresaris del taxi com ja fa a Madrid, València i Santander. 

[r:1]

Barcelona se sumarà d’aquesta manera al llistat de ciutats en les quals Cabify ja ha integrat el taxi a la seva plataforma, en el marc de la seva estratègia d’“oferir en una única aplicació diferents opcions de mobilitat”.

En l’actualitat, Cabify ja ofereix servei de taxi a Santander, València i Madrid. En el cas de la capital ha sumat més de 200 taxis en els quatre mesos transcorreguts des que el passat mes de juliol va obrir a aquest gremi el seu aplicatiu, segons van informar a Europa Press fonts de la companyia.

La companyia de mobilitat que dirigeix Juan de Antonio s’ha fixat l’objectiu d’aconseguir el miler de taxistes de diferents ciutats espanyoles integrats en la seva aplicació al llarg del proper any. En aquest sentit, la companyia assenyala l'”alt grau de retenció” d’aquests professionals, ja que, segons les seves dades, en el cas de Madrid, el 80% dels taxistes que treballen una vegada a través de Cabify se segueixen connectant a la seva plataforma.

La firma formarà part de l’aplicació de mobilitat que Renfe desenvolupa per engegar-la el proper any i amb la qual, a més de vendre bitllets de tren, l’operadora ferroviària cerca oferir altres transports perquè els seus viatgers s’organitzin viatges de ‘porta a porta’.

Més notícies

Empresaris del taxi negocien amb Cabify per col·laborar a Barcelona

Notícia: Empresaris del taxi negocien amb Cabify per col·laborar a Barcelona
Comparteix
Volen arribar a una entesa com la que s'ha aconseguit a Madrid o València, on a través de la plataforma es poden demanar taxis
Notícia: Empresaris del taxi negocien amb Cabify per col·laborar a Barcelona - Mobile

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa