Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
“Barcelona ha de tornar als colors clàssics”: Alarcón reacciona a l’urbanisme tàctic de Colau
  • CA

La regidora de Mobilitat de l’Ajuntament de Barcelona, Rosa Alarcón, ha entrat al debat que té el govern municipal sobre l’urbanisme tàctic que promouen els comuns per reduir la presència dels cotxes a la ciutat i que tant polèmica ha aixecat durant la pandèmia. En una entrevista al Bàsics de Betevé, Alarcón ha reconegut que algunes de les mesures aprovades eren “absolutament necessàries”, però ha qüestionat l’elecció dels colors. “Barcelona ha de tornar als colors clàssics”.

La regidora socialista ha posat d’exemple els carrils bici, que des de sempre havien sigut vermells, però que amb les últimes actuacions també han passat a ser grocs. “Cal recuperar els colors als quals estem acostumats. I si els canviem, els hem de consensuar”, ha reclamat. Tot i això, Alarcón ha evitat posicionar-se clarament sobre els colors actuals amb una frase irònica: “Per a gustos, colors”.

El govern municipal està estudiant quines de les mesures d’urbanisme tàctic aplicades durant la pandèmia s’han de quedar de manera definitiva i quines s’hauran d’eliminar, ja que algunes de les actuacions han generat “incertesa” als ciutadans i ha demanat que es faci un esforç per explicar-les millor en el futur. Així mateix, la regidora de Mobilitat també s’ha posicionat al costat del primer tinent d’alcaldia, Jaume Collboni, per la diferència d’opinions amb la regidora d’Urbanisme, Janet Sanz, sobre un hipotètic peatge urbà a les afores de Barcelona. Alarcón ha recordat als comuns que no està inclòs al pacte de govern per aquest mandat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa