Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Barcelona escurça la distància amb Sud-amèrica
  • CA

Barcelona ja disposa d’un nou vol directe amb Santiago de Xile que connecta la capital catalana amb la del país sud-americà. L’aerolínia de baix cost Level, amb seu a Barcelona i integrada al grup IAG, ha estrenat els vols entre ambdues ciutats durant quatre dies la setmana: dilluns, dimecres, divendres i dissabte. Aquesta ruta s’afegeix a l’existent que ja enllaça Barcelona amb Buenos Aires, per la qual cosa s’enforteix una mica més la connexió catalana amb el continent sud-americà.

De fet, l’aerolínia colombiana Avianca ofereix actualment vols directes entre Barcelona i Cali i Barcelona i Medellín, després que fos acceptada la seva petició de finals de setembre a la Aeronàutica Civil de Colòmbia per crear les dues noves rutes.

Anar a Lisboa en avió és més barat

D’altra banda, Easyjet ha iniciat un servei diari entre Barcelona i Lisboa amb preus assequibles a partir dels 20 euros sempre que el bitllet es compri entre setmana. Durant la temporada d’hivern l’aerolínia té previst engegar aquesta ruta entre ambdues ciutats, que posarà a disposició dels usuaris prop de 40.000 seients addicionals.

Easyjet també ha connectat Lisboa amb les ciutats de Fuerteventura, Las Palmas, Tenerife Sud, Bilbao i València, per la qual cosa preveu que en total afegirà aproximadament uns 200.000 seients a les rutes esmentades entre Portugal i l’estat espanyol.

United Airlines oferirà vols directes Barcelona-Chicago entre maig i setembre de 2023

Fa tot just tres setmanes la companyia United Airlines va anunciar públicament que entre el 26 de maig i el 28 de setembre de 2023 oferirà vols diaris directes entre Barcelona i Chicago. Els trajectes es faran en avions Boeing 787-8 Dreamliner, cadascun dels quals té capacitat per 243 passatgers.

La companyia nord-americana està a l’espera que s’aprovin sis vols addicionals entre Chicago i Barcelona, així com a Roma, Londres i Berlín i recentment també ha confirmat noves connexions a Dubai, Estocolm i Màlaga.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa