Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un any de presó per un grafiter del metro de Barcelona
  • CA

Un any de presó per un grafiter del metro de Barcelona. Aquesta ha estat la sentència del jutjat del penal número 18 de Barcelona, que ha obligat el condemnat a pagar una multa de 1.080 euros i una indemnització de 1.786 euros a Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), com a part afectada. A més, el delinqüent no podrà accedir a aquest transport públic durant un any. Tot això després d’haver pintat dos combois.

L’acusat i tres joves més, que a hores d’ara no han estat identificats, van accedir a la parada plaça del Centre, de la línia 3 de metro, la que correspon al color verd, i van pintar els vagons mentre estaven aturats a l’estació, informa l’agència EFE, que ha tingut accés a la sentència d’aquest tribunal. Els fets van succeir el 10 d’agost de 2020, al voltant de les 21.16 h de la nit. El condemnat ha reconegut els fets.

“Suposa un fre a la devastadora acció dels vàndals i deixa clar que el que practiquen els grafiters ferroviaris és una activitat delictiva”, han explicat des de TMB a l’agència EFE.

Durant l’any passat i tot i el confinament, el metro de Barcelona va registrar 703 accions de grafiters, de les quals 79 es van cometre mentre els trens estaven en funcionament.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa