L’Ajuntament acusa el Govern d’ignorar la petició de TMB de repartir mascaretes a totes les parades

Avui es reparteixen mascaretes només en catorze estacions

L’Ajuntament acusa la Generalitat d’ignorar la proposta de TMB de repartició de mascaretes al metro. Segons l’Ajuntament, s’ha dit a la Generalitat de repartir mascaretes a totes les estacions i no només en les catorze que, des d’avui al matí, voluntaris de la Creu Roja ajuden a distribuir.

La regidora de Mobilitat de Barcelona i presidenta de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), Rosa Alarcón, ha explicat aquest dimarts que els punts de distribució de màscares els va decidir la Generalitat, tot i que van demanar que es fes en totes les estacions de metro.

“La distribució dels punts de màscares és decisió de la Generalitat. Des de TMB vam dir que els punts de distribució havien de ser totes les estacions de metro. I la xarxa de Bus”, ha assegurat.

La notícia s’ha sabut a través de Twitter on la regidora ha respost a un usuari que li retreia perquè no es donaven mascaretes a Nou Barris: “És un dels districtes més castigats pel Covid-19 i potser on més desplaçaments es faran aquests dies per la quantitat de gent que tornarà en unes hores al seu lloc de treball… Però ni existim ni tenim dret a una mascareta”, ha lamentat el tuitaire.

Més informació

Nou comentari