Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Aquestes són les afectacions a la mobilitat durant la diada de Sant Jordi
  • CA

Des d’aquest mateix divendres a les 8 hores del matí i fins diumenge a les 5 h no es pot aparcar a la superilla literària, situada a l’Eixample, amb motiu de la diada de Sant Jordi. La circulació també estarà afectada, però a partir de les 23 h d’aquest divendres i fins també les 5 h de diumenge. L’epicentre de la celebració de la diada serà el tram comprès entre Gran Via i L’avinguda Diagonal, Pau Claris i Balmes, un espai de 14.000 metres quadrats lliures de trànsit.

A més, vuit línies de bus alteraran el seu recorregut al llarg de dissabte. Són la D50, en sentit Ciutat Meridiana; l’H10, en sentit plaça de Sants; la V15, en sentit avinguda Tibidabo; la 7, en sentit Zona Universitària; la 19, en sentit Sant Genís -en sentit plaça Catalunya tindrà la terminal a Ronda Sant Pere; la 22, en tots dos sentits; la 24, en tots dos sentits, i la 54, en sentit estació del Nord. Alhora, els itineraris del bus turístics també es veuen afectats.

Perímetre desplegat a l’Eixample on no podran passar cotxes durant el Sant Jordi d’enguany / Ajuntament de Barcelona

Com a pauta general, “les línies que transcorren pel passeig de Gràcia es desviaran de pujada per Roger de Llúria i de baixada per Pau Claris, mentre que les de l’eix Mallorca faran servir Aragó per travessar la superilla”, ha informat TMB. En tot cas, la companyia recomana als viatgers de bus que consultin els canvis en les rutes de les línies de bus durant la diada de Sant Jordi i les possibles alternatives de transport per planificar el desplaçament amb antelació. TMB ofereix la seva web per comprovar les modificacions i l’estat del servei durant la jornada.

En aquesta immensa àrea hi haurà dos espais: l’eix del passeig de Gràcia, que estarà reservat per a llibreters i floristes professionals; i l’eix de rambla de Catalunya, on s’hi instal·laran les associacions i entitats. A més, els llibreters i floristes professionals disposaran també d’altres espais en exclusiva, repartits per diferents punts de la ciutat: plaça Valdivia, passeig Lluís Companys, plaça de la Vila de Gràcia, plaça d’Orfila, plaça Sarrià, espai Poblenou-Pallars-Llacuna-Pujades, plaça Reial, plaça Universitat, i passeig Sant Joan-Arc de Triomf.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa