Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
L’aeroport del Prat recupera el nombre de vols privats durant el MWC

L’aeroport del Prat ha recuperat la normalitat prepandèmica en nombre de vols privats durant el Mobile World Congress (MWC), que ha tingut lloc entre el 28 de febrer i el 3 de març. L’any 2019, abans de l’esclat de la covid-19 a Catalunya, es van fer 307 operacions d’aquest tipus, ara 304, comparant ambdós períodes en què es va celebrar l’esdeveniment de tecnologia mòbil més important del món, segons ha informat Aena, l’empresa pública que gestiona els aeroports d’Espanya.

Quant a l’origen dels vols, els principals països de procedència han estat França, el Regne Unit, Suïssa, Itàlia, els Estats Units i Alemanya. “Aquests vols privats s’han operat amb aeronaus de models tant de llarg abast, de tipus Bombardier i Gulsftream, com de curt abast, de tipus Embraer i Cessna”, ha informat la companyia.

73% més d’ocupació a la zona VIP de l’aeroport

Aena detalla que les sales VIP de l’aeroport Josep Tarradellas Barcelona-El Prat han registrat un 73% més d’ocupació que en una setmana habitual. “Coincidint amb el final del congrés, els dies 3 i 4 de març s’han realitzat accions per amenitzar l’estança dels congressistes a l’aeroport. En concret, les sales han comptat amb la presència d’un barista que ha preparat còctels per als usuaris, un tallador de productes ibèrics en viu amb degustació i, per últim, una presentació i degustació de productes vegans”, ha informat l’empresa pública.

Així mateix, el carril ràpid per accedir als filtres de seguretat, el conegut com a Fast Lane, ha experiment un creixement del 84% en el nombre d’usuaris que contracten aquest servei respecte d’una setmana habitual. En la mateixa línia, la demanda de servei d’acompanyament personalitzat Meet&Assist ha incrementat un 50% en comparació amb una setmana mitjana, segons el que ha explicat l’empresa pública Aena als mitjans de comunicació, a través d’un breu comunicat de premsa.

Nou comentari

Comparteix