Colau admet que el repartiment de llicències de ‘motosharing’ s’ha fet malament

L'alcaldessa ha explicat que aquestes adjudicacions "s'estan revisant"

Ada Colau ha admès aquest divendres al matí que les adjudicacions de motosharing no són de “sentit comú”. Ho ha dit avui en una entrevista a El món a RAC1 on també ha explicat que aquestes adjudicacions “s’estan revisant”: “Estem a favor del sharing de motos però no s’havia regulat. Era un campi qui pugui i calia posar ordre. Ara bé, s’han presentat més empreses de les previstes i el repartiment s’està revisant. No és el definitiu i no és l’horitzó ni de sentit comú”, ha conclós.

Colau s’acosta, així, a les demandes del sector, que li reclamaven un canvi. Oriol Marimon-Clos, màxim responsable d’E-Cooltra, en declaracions al TOT Barcelona, apuntava a un repensament del consistori: “Caldrà veure de quina manera l’Ajuntament, escoltant els qui coneixem el servei i les operacions es mostra flexible per garantir la viabilitat del model”. Recordem que la setmana passada, l’Ajuntament de Barcelona va adjudicar 6.958 llicències a 21 empreses de motosharing. 331 llicències per cadascuna, amb un perjudici evident per les empreses que tenen una flota superior a les llicències adjudicades.

També sobre mobilitat a Barcelona, l’alcaldessa Ada Colau s’ha mostrat partidària que els usuaris de patinets elèctrics vagin amb casc i tinguin assegurança. Ha explicat que “si els patinets poden anar a 30km/h” és “lògic” que es plantegi el casc, l’assegurança i “tot plegat”. “Estic a favor d’estudiar-ho”, ha conclós.

 

Més informació

Nou comentari