Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un accident múltiple provoca cues i dificulta l’entrada a Barcelona
  • CA

Un accident amb diversos vehicles implicats dificulta aquest dissabte a la tarda l’entrada a Barcelona amb cues quilomètriques a la C-58 i la C-33. Es registren fins a 9 quilòmetres de congestió a la C-33 des de la Llagosta i uns 5,5 quilòmetres d’aturades a la C-58 des de Ripollet, segons el Servei Català de Trànsit (SCT).

Per descongestionar el trànsit a la mateixa C-58, el bus VAO s’ha obert d’entrada a Barcelona per a tots els vehicles, excepte camions de més de 7,5 tones. En paral·lel, a la Ronda Litoral (B-10) hi ha uns 2 quilòmetres de retenció entre Guipúscoa i la sortida 30 de Bon Pastor. També hi ha 3 quilòmetres de circulació lenta i aturades a la C-55 a Castellgalí i uns 4 quilòmetres més de cua a Castellbell i el Vilar.

Altres accidents

Una persona de mitjana edat ha mort aquesta matinada en ser atropellada per un taxi a la Gran Via de les Corts Catalanes de Barcelona. Segons l’Ajuntament de Barcelona, l’accident ha passat cap a un quart de cinc de la matinada a l’altura del número 565. Fins al lloc dels fets s’han desplaçat dotacions de la Unitat d’Investigació i Prevenció de l’Accidentalitat (UIPA) de la Guàrdia Urbana, dels Bombers de Barcelona i del Sistema d’Emergències Mèdiques.

El taxista ha donat negatiu tant al test d’alcoholèmia com a la prova de drogues. Aquest any han mort 20 persones en accidents de Trànsit a Barcelona, quatre d’elles eren vianants.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa