Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Una persona sense llar mor atropellada per un taxi a Gran Via
  • CA

Una persona sense llar d’uns 40 anys ha mort atropellada aquesta nit per un taxi a la Gran Via de les Corts Catalanes de Barcelona, segons ha avançat a Twitter la periodista Anna Punsí. D’acord amb la periodista, l’accident hauria tingut lloc a prop de la plaça de la Universitat, al número 565 de la Gran Via. Els fets s’haurien produït al voltant de les quatre de la matinada.

Alguns testimonis, diu Punsí, haurien explicat que el taxista ha arrossegat la víctima de l’atropellament al llarg de 200 metres fins que el conductor d’un busl’ha alertat que portava una persona sota.

La Guàrdia Urbana ha expressat el seu condol als familiars i amics de la víctima. La policia local de la ciutat ha lamentat el succés en una piulada a Twitter.

Persones mortes en accidents de trànsit a Barcelona

Segons Betevé, que també es fa ressò de l’atropellament, des que va començar l’any 2022 han mort 20 persones en accidents de trànsit a Barcelona. La darrera va ser una vianant de 68 anys que va ser atropellada per una furgoneta a Nou Barris. En aquella ocasió, el conductor va ser detingut perquè anava sota els efectes de les drogues. A banda, també han perdut la vida a Barcelona 15 motoristes, dos vianants més i un conductor que va morir en un xoc múltiple a la ronda del Litoral.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa