Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
4.000 voluntaris posaran a prova la T-mobilitat durant el Mobile
  • CA

La T-mobilitat es posarà a prova amb 4.000 voluntaris entre el 28 de juny i l’1 de juliol, coincidint amb el Mobile World Congress. L’Autoritat de Transport Metropolità ha explicat aquest dissabte que es distribuiran entre 4.000 voluntaris targetes de validació sense contacte, amb les quals podran viatjar de forma il·limitada fins dijous per tota la zona tarifària 1 i en part de la zona 2.

Les T-mobilitat -que acumulen anys de retard i permetran pagar en funció de la distància que es recorri en transport públic- es repartiran als voltants del recinte de Gran Via de Fira de Barcelona per aprofitar l’afluència de públic del congrés. També la setmana que ve es posarà a prova el sistema de validació de bitllets a través del mòbil, que estarà disponible per a dispositius Android amb NFC, i que podran utilitzar altres 4.000 usuaris.

La crida a participació per descarregar l’aplicació es farà a través dels canals oficials de l’ATM. Aquells que vulguin es podran descarregar gratuïtament una mostra de l’aplicació T-mobilitat que permetrà validar, però no serà la versió de l’aplicació definitiva. Per poder disposar d’ella i viatjar, cada persona necessitarà un codi d’activació que ATM enviarà per correu electrònic, prèvia petició de participació.

Les proves començaran en l’àmbit de la tarifa metropolitana, és a dir, per desplaçaments entre els 36 municipis de l’Àrea Metropolitana de Barcelona. Un cop superades totes les fases de prova, en les quals arribaran a participar uns quants milers de persones, es determinarà la data de posada en servei del nou sistema.

Més notícies
Públic accedint a una edició passada del Congrés del Mòbil / ACN
Trens de la L9 cada tres minuts en hora punta durant el Mobile
Notícia: Trens de la L9 cada tres minuts en hora punta durant el Mobile
Comparteix
També s'oferirà un servei d'autobús llançadora regular fins a la seu de la Fira a Gran Via
L'AVE 'low-cost' de Renfe / ACN
L’AVE ‘low cost’ de Renfe comença a operar amb la vista posada als nous competidors
Notícia: L’AVE ‘low cost’ de Renfe comença a operar amb la vista posada als nous competidors
Comparteix
La companyia competirà amb la francesa Ouigo i a partir de l'any que ve amb ILSA

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Víctor, emprenyat. a juny 26, 2021 | 18:19
    Víctor, emprenyat. juny 26, 2021 | 18:19
    La ciutat de Barcelona, sota el mandat de la senyora Colau, ha esdevingit un "replay" de la famosa Can Pitxa. I encara anirem veient més rucades. Temps al temps, no ens espantem. Estem totes i tots condemnats a l' infern d'en Dant.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa