4.000 voluntaris posaran a prova la T-mobilitat durant el Mobile

Comença l'assaig del nou títol de transport sense que es concreti encara quan entrarà en servei

La T-mobilitat es posarà a prova amb 4.000 voluntaris entre el 28 de juny i l’1 de juliol, coincidint amb el Mobile World Congress. L’Autoritat de Transport Metropolità ha explicat aquest dissabte que es distribuiran entre 4.000 voluntaris targetes de validació sense contacte, amb les quals podran viatjar de forma il·limitada fins dijous per tota la zona tarifària 1 i en part de la zona 2.

Les T-mobilitat -que acumulen anys de retard i permetran pagar en funció de la distància que es recorri en transport públic- es repartiran als voltants del recinte de Gran Via de Fira de Barcelona per aprofitar l’afluència de públic del congrés. També la setmana que ve es posarà a prova el sistema de validació de bitllets a través del mòbil, que estarà disponible per a dispositius Android amb NFC, i que podran utilitzar altres 4.000 usuaris.

La crida a participació per descarregar l’aplicació es farà a través dels canals oficials de l’ATM. Aquells que vulguin es podran descarregar gratuïtament una mostra de l’aplicació T-mobilitat que permetrà validar, però no serà la versió de l’aplicació definitiva. Per poder disposar d’ella i viatjar, cada persona necessitarà un codi d’activació que ATM enviarà per correu electrònic, prèvia petició de participació.

Les proves començaran en l’àmbit de la tarifa metropolitana, és a dir, per desplaçaments entre els 36 municipis de l’Àrea Metropolitana de Barcelona. Un cop superades totes les fases de prova, en les quals arribaran a participar uns quants milers de persones, es determinarà la data de posada en servei del nou sistema.

Més informació

Comentaris

    Víctor, emprenyat. 26/06/2021 6:19 pm
    La ciutat de Barcelona, sota el mandat de la senyora Colau, ha esdevingit un "replay" de la famosa Can Pitxa. I encara anirem veient més rucades. Temps al temps, no ens espantem. Estem totes i tots condemnats a l' infern d'en Dant.

Nou comentari