Injecció de 200.000 euros als autobusos d’Horta a Gràcia

L'AMB justifica l'aportació per l'impacte de la Covid-19, tant la davallada d'ingressos com les despeses per adaptar-se a les mesures sanitàries

El consell metropolità de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) ha aprovat destinar 229.423 euros a compensar Autobuses Horta S.A., propietat de Moventis i que opera dues línies de bus de la capital catalana. En concret, és responsable dels busos 86 i 87, que connecten els districtes d’Horta-Guinardó i Gràcia.

L’ens metropolità argumenta la necessitat d’aportar diners a la companyia per “l’impacte generat” per la Covid-19, tant pel que fa a la davallada d’ingressos com per les despeses derivades d’adaptar-se a les mesures sanitàries. L’AMB ha recordat que la pandèmia ha afectat especialment la mobilitat, cosa que ha colpejat els operadors de transport públic.

Autobuses Horta S.A. és una de les empreses que opera línies de bus de Barcelona, a banda de TMB. L’altra és Sagalés, propietària d’algunes línies que circulen pel districte de Nou Barris.

Més informació

Nou comentari