Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Es dispara la venda de pisos de luxe a Barcelona

La venda de pisos de luxe a la ciutat de Barcelona ha patit un important creixement en els darrers mesos. Així ho explica un comunicat de SAFTI, expert en assessoria immobiliària. La pujada del tipus ha provocat la disminució dels crèdits hipotecaris i, per tant, també la venda de pisos i locals. Tot i això, aquest fet no ha estat un inconvenient en el mercat immobiliari de luxe, que s’ha disparat i ha consolidat la ciutat catalana com un dels territoris més atractius per a inversors i compradors de propietats d’alta gamma. En aquest sentit, cal destacar la venda, a principis d’any, d’un dúplex de 650 metres quadrats per una quantitat de 40 milions d’euros. L’immoble es trobava a l’àtic de l’antiga torre Deutsche Bank. D’aquesta forma, aquesta és la venda més cara d’un pis que s’ha fet a la ciutat de Barcelona.

Les zones més sol·licitades per a la compra de propietats a Barcelona són el districte de Sarrià-Sant Gervasi, el barri de l’eixample i la zona de la costa de Diagonal Mar. Aquestes zones ofereixen possibilitats on es combina l’alta seguretat i els serveis de qualitat, a més de vistes panoràmiques, d’aquí la raó que els immobles tinguin una alta demanda i el seu alt preu.

Oportunitat d’invertir tot i els alts preus

Actualment, els preus de propietats de luxe poden arribar als 6.350 euros per metre quadrat, tot i que en aquests casos també ofereixen serveis de consergeria 24 hores, pàrquing subterrani o piscina, entre d’altres. L’informe explica que molts compradors adquireixen els immobles en veure una bona oportunitat d’inversió i una doble rendibilitat, una, en ingressos per lloguers i l’altra, una revalorització de la propietat. Molts inversors opten per comprar-los i llogar-los a turistes amb alta capacitat econòmica, aprofitant així l’alta demanda d’allotjament de luxe que hi ha a Barcelona.

La pujada dels tipus d’interès dels Bancs Centrals o la recessió d’alguns països per la guerra Rússia-Ucraïna són algunes de les raons de l’actual crisi del mercat immobiliari. Tot i que la venda de pisos de luxe va per un altre camí, ja que s’ha vist incrementada en els darrers mesos. El director General de SAFTI, Antonio Ortiz, assegura que Barcelona “continua sent un imant per a compradors de propietats de luxe i la demanda es manté alta. La ciutat ofereix atractius com un bon estil de vida, un clima mediterrani, així com una bona oferta cultural”.

Més notícies

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa