Veïns del Raval contraris a un desnonament acusen l’Ajuntament de mentir

"Les negociacions de les nostre vides, se les estan passant pel forro", diu la portaveu de la comunitat

Els veïns del bloc del carrer Espalters número 6, al final de la Rambla del Raval, han entrat avui a la seu del districte de Ciutat Vella, a la plaça del Bon Succés, al crit de “aquest desnonament, l’aturarem! “. Denuncien la “deixadesa i les mentides” de l’Ajuntament com a mediador entre l’edifici d’Espalters i el “fons voltor” Olno Espalter SL.

I és que aquest bloc porta vivint sota l’amenaça de desallotjament des del 2017, quan el fons d’inversió esmentat va comprar tot el bloc. Dins hi ha 8 habitatges, 2 d’ocupats i un de buit; 5 tenen contractes de lloguer exhaurits i un d’indefinit. Els veïns es queixen que l’Ajuntament no els proposa una alternativa habitacional i que, durant les negociacions amb el fons, no han aconseguit cap document que acrediti que no seran expulsats. Joana Sales, veïna del carrer Espalters número 6, ha explicat al TOT Barcelona que el fons segueix intentant desnonar-los tot i estar enmig de negociacions.

El dimarts que ve, sense anar més lluny, un dels pisos del bloc haurà de fer front al segon intent de desnonament davant “la ineficàcia de l’Ajuntament”. “Les negociacions de les nostre vides, se les estan passant pel forro”, ha conclós Sales.

Més informació

Nou comentari