Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un celler històric del Poblenou, a la venda
  • CA

La històrica masia de Pedro Masana –o celler Montroy– ha sortit a la venda reconvertida en fav-lab, segons ha dit la immobiliària Barnes Barcelona en un comunicat, informa Europa Press. Així, l’espai icònic del Poblenou, al carrer Taulat número 17, conservarà la façana de la masia, reformada per l’arquitecte francès Erik Morvan. 

L’edifici també preservarà l’estructura de la nau industrial que als anys 30 acollia la fàbrica de Montroy, presentada de cara al públic amb un missatge a la façana que deia “El sol és vida, Montroy és alegria”. Així, els 1.400 metres de superfície a l’interior queden distribuïts per tres pisos i un soterrani. A més, la distribució dels espais inclou salons, oficines, sales d’exhibició, gimnàs amb jacuzzi i, fins i tot, un pati central amb piscina climatitzada.

Morvan és el mateix arquitecte que ha liderat les obres de l’Ajuntament de Moscú, el Palau de Congresos Porte Maillot de París o el pla per fer una illa natural a Abu Dhabi.  

Als inicis del segle XX, el celler de Masana va ser un dels principals negocis d’aquest tipus a Barcelona i va aglutinar un projecte familiar d’elaboració de vins i caves a partir dels anys 30, tot i que l’empresa va néixer el 1900. Finalment, es van quedar al barri del Poblenou durant dècades fins que van desplaçar-ho. 

Més notícies
Ter Stegen, com un barceloní més a Poblenou
Notícia: Ter Stegen, com un barceloní més a Poblenou
Comparteix
"Explorant un nou barri de la meva ciutat", ha publicat el porter del Barça a les xarxes socials
Multen una entitat del Poblenou per penjar cartells anunciant un mercat popular
Notícia: Multen una entitat del Poblenou per penjar cartells anunciant un mercat popular
Comparteix
La Taula Eix Pere IV assegura que en gairebé tres anys de fer el Traster de Can Ricart mai havien tingut cap problema pels cartells que l'anuncien

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa