Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Llogaters i fons voltor, cara a cara dimarts a l’Ajuntament
  • CA

L’Ajuntament de Barcelona reunirà experts i representants de sectors antagònics per debatre solucions a la bombolla de lloguers a la ciutat i a l’àrea metropolitana. Ponents com Jaime Palomera, portaveu del Sindicat de llogateres, i Javier Rodríguez Heredia, directiu del controvertit fons inversor Azora, es veuran les cares dimarts a les 16h en una comissió especial sobre el mercat immobiliari, aprovada al gener a proposta d’ERC.

Es tracta de la segona sessió d’aquest grup de treball, on participen govern i oposició. La primera va tenir lloc el 10 de març, just abans de la pandèmia. A aquesta nova sessió estan convocats 9 ponents, que han proposat els 7 grups municipals. Oficialment Heredia no hi assisteix com a directiu d’Azora –on treballa des de fa 13 anys– sinó com a representant de la patronal Asociación de Inmobiliarias con Patrimonio en Alquiler (ASIPA).

A més de Palomera i Rodríguez Heredia, està prevista l’assistència de Cea Weaver (de la novaiorquesa Housing Justice For All), Eoin Ó Broin (de l’irlandès Sinn Féin), Elga Molina (Oficina de l’Habitatge del Consell Comarcal del Tarragonès), Sergio Nasarre (Càtedra UNESCO d’habitatge a la URV), Jaume Fornt (director adjunt de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya), Anna Puig-Pey (Col·legi Oficial d’Arquitectes de Catalunya) i Nicolàs Nogueroles (professor de Dret Civil de la UPF).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa