Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
L’arquitectura de Barcelona, al primer festival Open House Worldwide
  • CA

El festival d’arquitectura 48h Open House Barcelona, celebrat fa dues setmanes amb gran èxit de públic, té un epíleg internacional amb la participació al primer Open House Worldwide aquest cap de setmana. Es tracta d’un esdeveniment online organitzat per l’entitat que coordina les 46 edicions del festival que es celebren arreu del món. Experts barcelonins en infraestructures, urbanisme i habitatge participaran en debats virtuals sobre els reptes compartits.

Entre els noms destacats hi ha Gabriele Palma, director de Casa SEAT; l’actual arquitecte en cap municipal Xavi Matilla i el seu predecessor Vicent Guallart; l’arquitecta Maria Sisternas, el director de l’Incasol, Albert Civit; el catedràtic i exregidor Josep Maria Montaner; i la directora del 48h Open House Barcelona, Elisenda Bonet. Parlaran sobre la relació entre habitatge i envelliment actiu, sobre l’impacte del canvi climàtic en l’urbanisme i sobre l’adaptació del Pla Cerdà a la mobilitat del segle XXI.

El 48h Open House Barcelona va obrir les portes de més de 150 edificis el passat 24 i 25 d’octubre, amb 44.000 assistents. Fins a finals d’any es pot visitar una exposició interactiva sobre els 10 anys d’aquesta cita arquitectònica a Barcelona, a l’espai Mercè Sala de TMB. A més al web del festival hi ha podcasts, itineraris lliures, vídeos 360º i entrevistes per seguir descobrint racons singulars de la ciutat durant tot l’any.

Més notícies
El pati de la presó Model / Antonio Navarro Wijkmark (Open House BCN)
L’Open House BCN tanca l’edició presencial amb 44.000 assistents
Notícia: L’Open House BCN tanca l’edició presencial amb 44.000 assistents
Comparteix
La programació en línia s'allargarà durant els pròxims mesos pel context derivat de la pandèmia de la covid-19
Antiga editorial Gustavo Gili, a l'Eixample / ©48hOpenHouseBCN - Jose Hevia
El 48h Open House Bcn obre més de 150 edificis i estrena nous formats
Notícia: El 48h Open House Bcn obre més de 150 edificis i estrena nous formats
Comparteix
El popular festival d'arquitectura esquiva la pandèmia i celebra la seva 10a edició aquest dissabte i diumenge

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa