L’empresa dels pisos rusc amenaça de precintar els habitatges-contenidor de l’Ajuntament

Denuncien que el projecte municipal és "el mateix format" que la idea de Haibu 4.0

Les sortides de to del projecte dels pisos rusc a Barcelona promoguts per Haibu no tenen límit. La nova idea del seu promotor, Marc Olivé, és “precintar” o “bloquejar” els pisos-contenidor presentats ahir per l’Ajuntament. És la manera de retornar els problemes que ha posat el govern de Barcelona en Comú a l’avenç dels infrahabitatges de Haibu 4.0, ja que fins i tot es va precintar el local que l’empresa assegurava que volia utilitzar com a expositor. 

Segons un comunicat de Haibu, els allotjaments provisionals de proximitat municipals són “el mateix format que està intentat implantar Haibu 4.0”. Per això, el projecte dels pisos rusc se sent damnificat i ha fet una crida a trobar “informació confidencial” per utilitzar “contra l’Ajuntament de Barcelona o contra Ada Colau”. 

A més, assegura que revisaran tots els preus i pressupostos presentats per a la construcció de la proposta per recuperar veïns al barri Gòtic. 

 

Més informació

Comentaris

    Pol 28/08/2019 8:38 am
    No s'hi val a fer trampes, no és el mateix un nínxol rusc aprofitant-se dels que no poden pagar un habitatge digne, tal i com diu la constitució espanyola, que el sistema constructiu a base de containers, el qual, com el totxo i el formigó, poden tenir com a resultat des d'un habitatge "social" o un de molt luxós, no s'hi val a fer trampes, menys amb temes delicats i colpidors.

Nou comentari