Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Gran desplegament dels Mossos per desnonar una família al Poble-sec
  • CA

Els Mossos d’Esquadra han desnonat una família amb una menor que vivia en un pis del carrer Condòrdia, al barri del Poble-sec. Nombroses furgonetes dels antiavalots de la policia catalana han arribat cap a les 7.00 al pis i dues hores més tard la Sirenis i la seva filla adolescent ja havien estat desnonades. Ha estat una operació ràpida en la qual els activistes i els veïns del barri no han pogut intervenir.

El Sindicat de Barri del Poble Sec ha denunciat a les xarxes que la família no ha tingut coneixement de l’ordre judicial per executar el desnonament fins aquest mateix matí. “No ens han deixat ni veure a la nostra companya, ni com procedien, ni quins agents actuaven”, lamenten. La comitiva judicial i els serveis socials han arribat puntuals a la cita i, en acabar, segons critica el sindicat, han marxat cap al següent desnonament, al carrer Nou de la Rambla.

Tot just fa dues setmanes els activistes del sindicat van aconseguir aturar un altre intent de desnonament d’aquesta família, que no té cap alternativa habitacional i compta amb un informe de vulnerabilitat dels Serveis Socials de l’Ajuntament. “Ho hem tornat a fer. Hem aguantat al monstre i hem guanyat”, celebrava llavors el sindicat. Aquesta vegada, sense avís previ i amb un fort desplegament d’efectius, no han pogut fer res per evitar-ho.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa