El preu del lloguer a Barcelona cau un 3,1% al juliol, segons Idealista

La disminució és del 6,4% respecte del trimestre anterior, segons el portal immobiliari

El preu del lloguer a Barcelona ha baixat un 3,1% durant el mes de juliol, fins els 16,2 euros per m2, segons ha indicat el portal immobiliari Idealista en un comunicat aquest dimecres. Si es compara amb el trimestre anterior, el preu del lloguer a la capital catalana ha disminuït un 6,4%, mentre que, si es fa respecte a l’any passat, ho fa un 2,4%.

A Tarragona, el preu del lloguer ha caigut un 2,8% al juliol respecte al juny, fins els 8,2 euros per metre quadrat; a Lleida, ho ha fet un 1,6%, fins als 6,8 euros per metre quadrat, ia Girona ha baixat un 0,9%, fins als 9,2 euros per metre quadrat.

Per al conjunt de Catalunya, el preu del lloguer s’ha situat al juliol en els 14,5 euros per metre quadrat, amb una baixada de l’1,5% respecte del mes anterior i un augment del 0,7% respecte al mateix mes de fa un any. A nivell estatal, el preu al juliol ha estat de 11,3 euros per metre quadrat, un 0,1% més elevat que fa un mes i un 3,6% superior a juliol de 2019.

Baixa a diverses ciutats de l’Estat

Idealista ha remarcat que el preu del lloguer ha baixat en les principals ciutats espanyoles durant el mes de juliol, amb les caigudes registrades més pronunciades a Segòvia (-4,7%); Pontevedra (-4,6%) i Valladolid (-3,5%). També ha destacat les baixades de preu viscudes en la majoria de grans ciutats com Sevilla i Palma (-3%); València (-2,6%); Màlaga (-1,8%); Madrid (-1,7%); Sant Sebastià (-0,8%); Saragossa (-0,6%) i Vitòria (-0,4%), a més de a Barcelona.

Més informació

Nou comentari