Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El preu del lloguer a Barcelona cau un 3,1% al juliol, segons Idealista
  • CA

El preu del lloguer a Barcelona ha baixat un 3,1% durant el mes de juliol, fins els 16,2 euros per m2, segons ha indicat el portal immobiliari Idealista en un comunicat aquest dimecres. Si es compara amb el trimestre anterior, el preu del lloguer a la capital catalana ha disminuït un 6,4%, mentre que, si es fa respecte a l’any passat, ho fa un 2,4%.

A Tarragona, el preu del lloguer ha caigut un 2,8% al juliol respecte al juny, fins els 8,2 euros per metre quadrat; a Lleida, ho ha fet un 1,6%, fins als 6,8 euros per metre quadrat, ia Girona ha baixat un 0,9%, fins als 9,2 euros per metre quadrat.

Per al conjunt de Catalunya, el preu del lloguer s’ha situat al juliol en els 14,5 euros per metre quadrat, amb una baixada de l’1,5% respecte del mes anterior i un augment del 0,7% respecte al mateix mes de fa un any. A nivell estatal, el preu al juliol ha estat de 11,3 euros per metre quadrat, un 0,1% més elevat que fa un mes i un 3,6% superior a juliol de 2019.

Baixa a diverses ciutats de l’Estat

Idealista ha remarcat que el preu del lloguer ha baixat en les principals ciutats espanyoles durant el mes de juliol, amb les caigudes registrades més pronunciades a Segòvia (-4,7%); Pontevedra (-4,6%) i Valladolid (-3,5%). També ha destacat les baixades de preu viscudes en la majoria de grans ciutats com Sevilla i Palma (-3%); València (-2,6%); Màlaga (-1,8%); Madrid (-1,7%); Sant Sebastià (-0,8%); Saragossa (-0,6%) i Vitòria (-0,4%), a més de a Barcelona.

Més notícies
Reconvertir locals comercials en habitatges és una pràctica cada vegada més habitual / D.C.
Viure en un local comercial reconvertit per evitar pagar preus abusius
Notícia: Viure en un local comercial reconvertit per evitar pagar preus abusius
Comparteix
En només tres anys s’han doblat el nombre de llicències, tot i que en la majoria de casos es tracta d’una pràctica irregular
Blocs de pisos al barri de Canyelles, a Barcelona, en una imatge recollida el 18 de febrer de 2019 | PISOS.ES
El preu dels pisos cau un 7,2% a Barcelona al primer semestre pel coronavirus
Notícia: El preu dels pisos cau un 7,2% a Barcelona al primer semestre pel coronavirus
Comparteix
El nombre d’inversors cau per la “incertesa” i els propietaris pateixen rebaixes “significatives” en el preu dels pisos

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa