Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Dos barris de Barcelona, entre els preferits dels rics europeus per viure

Després de superar la pitjor part de la pandèmia, Barcelona torna a ser l’objectiu preferit dels rics europeus per comprar pisos. I, en concret, dos barris de la capital catalana són els que tenen més demanda entre els inversors estrangers per viure, segons la immobiliària especialitzada en el sector del luxe Barnes. El primer és un tot clàssic: Pedralbes, que revalida “la seva posició com a barri residencial de luxe per excel·lència” gràcies a les seves “elegants vil·les” i gran oferta educativa d’escoles internacionals.

Un altre barri que ha captat l’interès de les grans fortunes europees és Sant Gervasi-Galvany i, en especial, la zona del Turó Park, que darrerament ha guanyat molts adeptes perquès es tracta d’una zona tranquil·la amb una bona oferta comercial i residencial. En tercera posició hi ha el Quadrat d’Or del passeig de Gràcia, plena “d’apartaments burgesos” que ofereixen tota mena de conforts als seus inquilins i que tenen una immillorable ubicació a prop del centre de la ciutat.

Els pisos del Turó Park estan molt buscats pels inversors estrangers / Barnes

Pugen les vendes

La ràpida recuperació econòmica i la fi de la majoria de restriccions als viatgers internacionals han disparat un 20% les compres de pisos de luxe a Barcelona per part d’inversions estrangers. L’informe Global Property Handbook de Barnes, la capital catalana està al top10 de les millors ciutats del món per adquirir propietats de luxe. En concret, Barcelona se situa en setena posició, una per darrere de Madrid i just per davant de Lisboa.

La directora de Barnes Barcelona, Elisabeth Hernández, considera que Barcelona manté el seu atractiu com a destí per grans fortunes. La ciutat sempre ha estat el destí de famílies amb gran poder adquisitiu perquè combina un bon clima amb una oferta cultural i d’oci variada i en els últims anys s’ha aconseguit posicionar com a un dels “bressols de l’emprenedoria tecnològica i de desenvolupament d’empreses emergents”.

Els estrangers compren més

Barcelona, que cada vegada és més cara per als seus veïns, manté en canvi uns preus molt “competitius” en el sector del luxe, sobretot comparat amb altres ciutats europees com París, Londres o Ginebra. Segons Barnes, en la franja de preus inferiors als dos milions d’euros hi ha un equilibri entre inversors nacionals i internacionals, entre els quals destaquen sobretot francesos i britànics, mentre que les operacions valorades en més de 2,5 milions estan monopolitzades pels estrangers.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: ciutadà a octubre 23, 2021 | 16:03
    ciutadà octubre 23, 2021 | 16:03
    Per molts milions que jo tingués, mai viuria en cap ciutat; tampoc a Barcelona.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa