Aturat el desnonament amb data oberta d’una família vulnerable al Poble-sec

El llançament es podia produir en qualsevol moment des d'aquest dimarts

El desnonament amb data oberta d’una família vulnerable que aquest dimarts denunciava el Sindicat de Barri del Poble-sec ha quedat aturat, segons ha informat el mateix sindicat. Es tracta de la Yaritza i la seva filla menor, que des de fa més d’un any ocupen un pis al número 23 del carrer Piquer que és propietat de Lanusei Investments SL, filial de Blackstone.

Segons explica el Sindicat, el desnonament s’ha aturat durant un mes i es retirarà l’amenaça si s’atorguen les mesures del pla Reallotgem de la Generalitat. L’organització ha considerat “vergonyós” que l’única solució institucional sigui “finançar” Blackstone amb diners públics i ha deixat clar que accepten aquests pactes per qüestions d’urgència social. El desnonament es podia produir en qualsevol moment a partir d’aquest dimarts.

Comentaris

    adolf 11/08/2021 7:47 pm
    I perquè tindre un fill te atorga el dret de no pagar lloguer, energia gratis, beques menjador , ajudes socials....... si BLACKSTONE te avantatges de l'administració, que el sindicat demani que regulin els lloguers, però sinó, es el propietari i te dret a que el habitatge no estigui ocupat il.legalment

Nou comentari