Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
SORTEIG | Restaurant Boa Teca, cuina d’autor a Sant Andreu
  • CA

Fa gairebé tres mesos que al barri de Sant Andreu de Barcelona ha obert les seves portes el restaurant Boa Teca, situat al carrer Joan Comorera, un dels carrers que uneixen el passeig Torras i Bages i el Carrer Fernando de Pessoa, a escassament tres minuts caminant des de l’estació de metro de Sant Andreu. En Ricardo i els seus pares, Wanderson i Merche, han fet equip amb el xef barceloní Sandro González per crear una proposta de cuina mediterrània de fusió amb tocs d’autor. En Sandro, format a l’Escola d’Hostaleria de Castelldefels, després d’una etapa de desenvolupament professional a Formentera, ha tornat a Barcelona per liderar l’oferta gastronòmica del Boa Teca.

Quan hom arriba al restaurant, amb aspecte de bar-restaurant, decorat de manera sòbria, poc s’imagina la cuina que s’hi trobarà. L’oferta gastronòmica del Boa Teca consta de plats d’autor fets amb tècnica i amb talent. Cadascun del plats de la carta està dissenyat i treballat fins al més mínim detall, tan a nivell de combinació d’ingredients, com de tècniques amb unes presentacions acurades i atractives. Al Boa Teca s’hi pot anar a esmorzar, a fer-hi unes tapes, a menjar-se una amanida, uns ous ferrats o a fer un àpat per gaudir a fons de la cuina d’en Sandro. La carta té en compte tots els públic, oferint plats vegans. Ofereixen un menú de migdia a 12,50 euros que és un autèntic regal, on les opcions són tractades amb la mateixa cura que els plats de la carta. 

En la meva visita, d’entrada em van servir un gaspatxo de maduixes i cireres, a mode d’aperitiu, deliciosament refrescant. De primer plat, en Sandro em va preparar un plat que a més de seduir visualment pels seus colors, va resultar sensacional: uns raviolis de remolatxa crua farcits de moniato i mango amanits amb una vinagreta de gerds. Un plat original, equilibrat i molt llaminer. De plat principal em va servir una pota de pop a la brasa, sense brasa, amb sobrassada i mel sobre un llit de moniato. El punt de cocció del pop era perfecte, amb una textura tendre i un sabor molt plaent. I de postres, un crumel –textura cruixent de mel– amb gelat de iogurt búlgar, perles d’oli d’oliva i menta, un plat ple de sabor i textures.

Equip del restaurant Boa Teca, a Sant Andreu / Foto: Ramon Roset
Equip del restaurant Boa Teca, a Sant Andreu / Foto: Ramon Roset

Un restaurant molt recomanable, on es pot gaudir d’una cuina ben elaborada, amb una bona relació qualitat preu que justifica sobradament el desplaçament fins al barri de Sant Andreu.

Sorteig d’un dinar al Boa Teca

Per celebrar l’estiu i convidar els lectors del TOT Barcelona a descobrir aquest nou enclavament gastronòmic, el perfil d’Instagram del diari sorteja un dinar per a dues persones al Boa Teca. El premi és vàlid per a dues persones de dilluns a divendres, de 13h a 16h del migdia. La persona guanyadora es coneixerà aquest dijous 28 de juliol. La persona guanyadora podrà bescanviar el regal fins al 25 de novembre.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa