Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Tasta la pizza TOT Barcelona i guanya una nit d’hotel 5*!
  • CA

Tastar la nova pizza TOT Barcelona dels restaurants El Racó té premi. I quin premi! El TOT Barcelona llança un concurs molt especial per agrair la bona acollida d’aquesta pizza, una col·laboració inèdita entre el diari de la capital i la coneguda cadena de pizzeries catalana. 

Per participar-hi només cal tastar la nova pizza TOT Barcelona a qualsevol dels 4 restaurants d’El Racó a la ciutat, fer-ne una foto i penjar-la a Instagram, en un post amb l’etiqueta #pizzatotbcn o bé #pizzatotbarcelona. Una altra opció és publicar la fotografia com a story, amb menció al compte @totbcn perquè ens quedi ben registrada la participació! 

Totes les imatges rebudes fins al 31 de gener entraran al sorteig d’un premi únic: una nit memorable a l’hotel de 5 estrelles Eurostars Grand Marina, situat al World Trade Centre de Barcelona. Un allotjament de luxe, amb art d’avantguarda, vistes exclusives gràcies a la seva ubicació arran de mar i totes les comoditats per als hostes. La persona afortunada que s’emporti el premi podrà gaudir d’un sopar i una habitació per a dues persones. A més, rebrà una ampolla de Carles Andreu Brut Nature Cava Reserva, el vi escumós guanyador dels premis vinari 2021.

Habitació de l’hotel Eurostars Grand Marina

La pizza TOT Barcelona és una iniciativa del diari de la capital i els restaurants El Racó. Es pot degustar fins al 31 de gener als 4 establiments que la cadena té a la ciutat: a Plaça Urquinaona 7, a Rambla de Catalunya 25, al carrer Còrsega 196 (a tocar de l’Hospital Clínic) i al centre comercial de Maremàgnum. Els comensals la trobaran recomanada a cada taula.

Està elaborada amb salsa de tomàquet especiada, mozzarella, burrata, tomàquets cherry, tomàquets secs, salsa pesto i alfàbrega. Un plat saborós i saludable, que farà les delícies de petits i grans. Us encantarà!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa