Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Tasta la nova pizza del TOT Barcelona a El Racó
  • CA

El TOT Barcelona és més saborós que mai, aquest Nadal. La cadena catalana de pizzeries El Racó i el diari de la capital llancen una col·laboració inèdita per les festes: la nova pizza del TOT Barcelona. Des d’aquest dilluns ja es pot tastar als 4 locals que té la firma al centre de la ciutat.

Es tracta d’una pizza de nova creació i molt mediterrània. Està elaborada amb salsa de tomàquet especiada, mozzarella, burrata, tomàquets cherry, tomàquets secs, salsa pesto i alfàbrega. Un plat saborós i saludable, que farà les delícies de petits i grans. Us encantarà! 

Els comensals dels restaurants El Racó situats a Plaça Urquinaona 7, a Rambla de Catalunya 25, al carrer Còrsega 196 (a tocar de l’Hospital Clínic) i al centre comercial de Maremàgnum, la trobaran recomanada a cada taula. Ah, i no val a badar, que la promoció dura fins el 31 de gener de 2022!

Vista del restaurant d’El Racó al carrer Còrsega / El Racó

A més a més, celebrem el llançament amb dos sortejos entre els lectors del TOT Barcelona. Aquest dilluns 27 de desembre encetem la campanya amb el sorteig de 20 pizzes TOT Barcelona al nostre perfil d’Instagram. S’hi podrà participar fins el dia 10 de gener al migdia i els guanyadors tindran temps de recollir la pizza fins el 31 de gener.

Per si no fos prou, a mitjans de gener anunciarem un premi espectacular per als lectors del diari i comensals d’El Racó que degustin la nova pizza i pengin una fotografia a les xarxes amb l’etiqueta #pizzatotbcn o #pizzatotbarcelona, o bé amb menció al compte @totbcn. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa