Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Zara s’annexa l’antiga botiga Furest del passeig de Gràcia

La marca insígnia d’Inditex, Zara, expandeix encara més la seva gran botiga del passeig de Gràcia amb Gran Via. A més de la lenta ampliació cap al carrer Casp, estrenada al novembre, ara també s’annexa l’emblemàtica botiga Furest que va tancar al desembre. El local té uns 600 m2 i dues entrades. Ja està en obres i segons ha sabut el TOT Barcelona reobrirà a finals d’agost. Acollirà la secció de roba masculina i sastreria, que també eren les especialitats de Furest.

Furest va tancar aquesta botiga –que era centenària– en plena campanya de Nadal, després de liquidar durant unes setmanes el gènere que li quedava. La marca no desapareix de Barcelona: la petita cadena local té dues botigues més a la Diagonal i una altra a l’avinguda Pau Casals, a tocar del Turó Park, a més de les quatre que té en centres comercials.

En baixar la persiana ja va transcendir l’interès de Zara per l’establiment veí, tot i que el gegant gallec no va confirmar cap transacció. Contactada pel TOT Barcelona aquesta setmana, la multinacional ha preferit no donar més detalls sobre la nova inauguració, malgrat que una tanca al voltant del local ja confirma de facto el desembarcament.

Zara disposa de dues botigues més al passeig de Gràcia i plaça Catalunya, però aquesta és la més coneguda. Estrenada a finals dels 90, va substituir la botiga de Virgin Discos. La cultura i les asseguradores regnaven aleshores en aquest tram del passeig, que poc a poc s’ha convertit en la cruïlla d’or de les grans cadenes de moda. Tres de les cantonades estan ocupades per les grans flagship stores de Zara, Uniqlo i H&M. A la quarta hi resisteix, amb dificultats cròniques, el cinema Comèdia.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa