Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Talent Garden obrirà un nou centre de ‘coworking’ a Barcelona
  • CA

L’operadora italiana d’espais per a innovadors i empreses tecnològiques Talent Garden obrirà un nou centre a Barcelona després de recaptar un total de 44 milions d’euros en la seva segona ronda de finançament. La ciutat comtal ja disposa d’un altre espai de coworking de Talent Garden, especialitzat en el sector tecnològic i digital, que es troba al carrer Muntaner. En un comunicat, la companyia ha assegurat que l’Estat espanyol serà un dels països prioritaris per a la seva expansió internacional. A banda dels dos de Barcelona, l’empresa compta amb dos centres més a Madrid.

A més del nou centre a Barcelona, Talent Garden també planeja obrir un altre espai a Madrid. En aquest cas, ja es coneix la magnitud de l’espai, on podran treballar 340 coworkers en una superfície de 4.700 metres quadrats. A Madrid, a banda, també s’instal·larà una escola d’innovació, que oferirà classes i programes de transformació digital a professionals del sector. L’empresa també programarà cursos oberts a temps parcial i complet.

Talent Garden, 23 campus en vuit països diferents

Es va fundar al 2011 a Brescia, una ciutat italiana de la regió de Lombardia, al nord de la península. Avui dia, és una de les plataformes de coworking i innovació més arrelades al continent europeu. Talent Garden està present a 8 països – 19 ciutats europees – i compta amb 23 campus, així com amb cinc escoles d’innovació. Al seu portal web, la companyia exposa les seves principals línies de treball: crear connexions globals entre emprenedors, connectar els emprenedors amb grans empreses i treballar per liderar el món digital.

Els centres Talent Garden compten ja amb més de 3.500 treballadors al món, entre els quals s’inclouen autònoms, noves empreses, agències, inversors i estudiants. Els campus de Talent Garden obren les 24 hores i compten amb espais per fer feina, sales de reunions, aules de formació i laboratoris.

Més notícies
La francesa Papernest aterra a Barcelona i crearà 120 llocs de treball
Notícia: La francesa Papernest aterra a Barcelona i crearà 120 llocs de treball
Comparteix
La start-up obre la seva primera seu a fora de França i lloa l'ecosistema empresarial de Barcelona
Decathlon i Lidl instal·laran a Barcelona el seu centre logístic per al sud d’Europa
Notícia: Decathlon i Lidl instal·laran a Barcelona el seu centre logístic per al sud d’Europa
Comparteix
La companyia francesa de material esportiu duplicarà l'espai que ja ocupa a la ZAL i la cadena alemanya de supermercats ocuparà 61.000 metres quadrats

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa