Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Retards generalitzats al Prat després de les fortes pluges del dissabte
  • CA

L’Aeroport de Barcelona-El Prat acumula retards generalitzats aquest diumenge a conseqüència de la pluja del dissabte, que va provocar que no s’enlairés cap avió durant gairebé una hora. Fonts d’Aena han explicat que preveuen que al llarg del matí es torni a la puntualitat.

El dissabte es van cancel·lar un total de 46 vols que havien de partir de Barcelona i dos d’ells s’han enlairat el matí d’aquest diumenge amb destinació Sant Petersburg (Rússia) i Kíev (Ucraïna). L’Aeroport operarà aquest diumenge un total de 1.074 vols i les mateixes fonts preveuen que pugui haver-hi més cues en les terminals precisament pel major nombre de vols.

El sindicat UGT del personal de terra d’Ibèria ha opinat aquest diumenge que si l’aeroport de Barcelona es “bloqueja” per “30 minuts de pluja intensa” significa que té un “greu problema” en una de les infraestructures de transport més importants d’Espanya i “vitals” per Catalunya. Així, han volgut remarcar que els problemes amb els retards d’aquest dissabte es van deure principalment a la vaga, no només al tancament total de les pistes durant mitja hora per la pista i a la prohibició d’enlairaments durant prop d’una hora.

Més notícies
L’aeroport del Prat recupera la normalitat després de la intensa pluja
Notícia: L’aeroport del Prat recupera la normalitat després de la intensa pluja
Comparteix
Durant mitja hora l'aeroport no ha pogut operar vols i n'ha hagut de desviar dos a Girona i Reus
Les primeres hores de vaga no han tingut pràcticament afectacions a l'operativa del Prat / ACN
Calvet reclama a Iberia que no tracti El Prat com un “aeroport de segona”
Notícia: Calvet reclama a Iberia que no tracti El Prat com un “aeroport de segona”
Comparteix
El conseller lamenta el “greuge comparatiu” amb Barajas | Tranquil·litat a les primeres hores de la vaga del personal de terra

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa