Retards generalitzats al Prat després de les fortes pluges del dissabte

Aena espera que al llarg del matí es recuperi la puntualitat

L’Aeroport de Barcelona-El Prat acumula retards generalitzats aquest diumenge a conseqüència de la pluja del dissabte, que va provocar que no s’enlairés cap avió durant gairebé una hora. Fonts d’Aena han explicat que preveuen que al llarg del matí es torni a la puntualitat.

El dissabte es van cancel·lar un total de 46 vols que havien de partir de Barcelona i dos d’ells s’han enlairat el matí d’aquest diumenge amb destinació Sant Petersburg (Rússia) i Kíev (Ucraïna). L’Aeroport operarà aquest diumenge un total de 1.074 vols i les mateixes fonts preveuen que pugui haver-hi més cues en les terminals precisament pel major nombre de vols.

El sindicat UGT del personal de terra d’Ibèria ha opinat aquest diumenge que si l’aeroport de Barcelona es “bloqueja” per “30 minuts de pluja intensa” significa que té un “greu problema” en una de les infraestructures de transport més importants d’Espanya i “vitals” per Catalunya. Així, han volgut remarcar que els problemes amb els retards d’aquest dissabte es van deure principalment a la vaga, no només al tancament total de les pistes durant mitja hora per la pista i a la prohibició d’enlairaments durant prop d’una hora.

Més informació

Nou comentari